El Lió torna a creuar-se

El rival. Les franceses s’enfrontaran al Barça a Torí, com ja van fer el 2019 a Budapest. Llavors va guanyar el Lió per 4-1

És la reedició desitjada. La final que tots esperen. L’Olympique de Lió serà el rival del Barça en la final de la Champions de Torí del pròxim 21 de maig. Tres anys després, catalanes i franceses tornaran a trobar-se sobre un camp de futbol amb el màxim títol europeu en joc.

El Lió va desfer-se del PSG al Parc dels Prínceps –amb 43.324 espectadors a l’estadi– per 1-2 i va rematar la feina després del 3-2 de l’anada. Ada Hegerberg va avançar el set vegades campió d’Europa en la primera part. Ja en el segon temps, el PSG va empatar mitjançant Katoto i va assetjar la porteria rival durant força minuts. Fins que la capitana visitant, Wendie Renard, va fer el segon gol a set minuts del final i va sentenciar l’eliminatòria.