Barça

Camí cap a la perfecció

1a femenina. Les blaugrana celebren un altre triomf en remuntar contra el Sevilla

Barça 5 Sevilla 1

BARÇA:Gemma; Cronogorcevic (Torrejón, 58’), Pereira, Mapi León, Leila; Pina, Engen (Jenni, 71’), Melanie (Alèxia, 58’); Graham (Aitana, 58’), Oshoala (Patri, 71’) i Mariona.
SEVILLA:Sullastres; Kazadi, Isabella, Lucía, Toro; Nago (Inma, 70’), Cahynová, Gaitan (Otermin, 77’); Payne (Débora, 77’); De Estal (Araya, 63’) i Vasconcelos (Almudena, 70’).
GOLS:0-1 (39’) Payne. 1-1 (57’) Pina. 2-1 (59’) Oshoala. 3-1 (73’) Alèxia. 4-1 (88') Mariona. 5-1 (89’) Jenni.
ÀRBITRA:Elena Peláez.T.G.:A Mariona i Oshoala; Vasconcelos i Cahynová.
PÚBLIC:3.913 espectadors.

Remuntada i invictes. El Barça continua amb pas ferm per aconseguir el ple de victòries en la lliga. Ahir va aconseguir la 28a en capgirar amb contundència el 0-1 amb què el Sevilla va arribar al descans.

Del sol a la pluja i de la pluja al sol. D’ocasió fallada a gol del rival. El Barça de Giráldez del primer temps estava espès com el temps. La pressa va guanyar l’equip local i les errades al davant les van marcar. Entre fores de joc i pilotes altes, el conjunt local no aconseguia inaugurar el marcador. Les visitants, amb una defensa gairebé de sis, perquè les extrems baixaven a tapar tot el que pogués ser, van fer allò que sembla impossible al Johan, avançar-se. En el 26’ arribava a porteria per primer cop el conjunt sevillà, però perdonava amb un mal toc que va acabar a les mans de Gemma. A la segona arribada, però, el Sevilla va marcar el 0-1. Amb un parell de tocs, Payne va deixar enrere Pereira i amb un xut creuat va batre Gemma.

Segon partit consecutiu al Johan en què les locals començaven perdent. En el primer temps, les de Giráldez no van poder trobar els espais per marcar, i quan els trobaven els xuts eren alts, fluixos o massa creuats. En el segon temps, però, tot va canviar. Cap canvi a la gespa, però sí de xip. Amb quatre indicacions per acabar d’entendre bé on trobar els espais, les blaugrana en van fer prou per capgirar el resultat. En el 57’ el Johan ja celebrava l’empat. Combinació entre Melanie i Mariona que la posava perfecta perquè Clàudia Pina la fes entrar, però qui la va tocar és Toro, que va marcar en pròpia porta. De seguida, Pina intentava una xilena, a les mans de Sullastres. Però el segon no es va fer esperar. Dos minuts després, Pina la va deixar per a Oshoala, que, ara sí, anotava el seu 20è gol en la lliga, gairebé quatre mesos després de l’últim. Les ocasions del conjunt local ja no es frenaven. I era Alèxia qui sumava el tercer: amb una filtració de Pina, es plantava davant l’àrea i sense que li tremolés el pols sumava el tercer. El Johan, amb gairebé 4.000 espectadors, va gaudir de dos gols més, de Mariona i Jenni.

4.000 entrades més de pagament

El Barça va anunciar que ha exhaurit les primeres 3.000 entrades gratuïtes dirigides als socis i sòcies, que tindran garantida la seva localitat. A partir d’avui, el club posarà a la venda 4.000 entrades addicionals per als socis, sòcies i públic en general que vulgui assistir a la final de Torí . El preu serà únic de 10 euros i el termini d’inscripció, fins al 13 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)