Remuntada per continuar invictes

1a femenina. El Barça manté el ple de victòries després de remuntar al camp del Rayo Vallecano

Rayo Vallecano 1 FC Barcelona 6

RAYO VALLECANO:Larque, Laia, Pilar García, Paula Fernández, Iris, Isadora, Yanara, Millene (Paula Andújar, 78’), Camila, Leles (Bulatovi, 68’), Bores (Struck, 85’).FC BARCELONA:Paños, Paredes, Melanie (Pereira, 58’), Graham (Asisat, 58’), Marta, Mariona (Clàudia Pina, 45’), Hermoso (Crnogorcevic, 73’), Patri, Aitana, Rolfö (Leila, 72’), Engen.GOLS:1-0 (10’) Paula Hernández. 1-1 (20’) Aitana Bonmatí. 1-2 (44’) Aitana Bonmatí. 1-3 (57’) Marta Torrejón. 1-4 (64’) Clàudia Pina. 1-5 (66’) Jennifer Hermoso. 1-6 (81’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRE:Elena Casal Fernández.T.G.:Paños i Leila del Barça; Leles, Iris i Paula Fernández del Rayo. T.V.: directa a Engen (10’).

El Barça femení continua intractable una jornada més en la lliga. Tot i haver-se proclamat campiones al març amb una maneta contra el Madrid davant un estadi Johan Cruyff ple a vessar, les jugadores de Jonatan Giráldez no perden la motivació per continuar guanyant.

I és que en l’horitzó hi ha el repte de batre el rècord d’imbatibilitat total, sense empatar ni tan sols un partit, i ara ja només falta l’últim enfrontament de la temporada, contra l’Atlético de Madrid.

En el partit d’ahir, ningú s’hi jugava res, ja que, per la seva banda, el Rayo ja era matemàticament equip de segona, però els primers minuts de joc van posar les blaugrana contra les cordes.

Engen es va guanyar l’expulsió directa en el minut 10 per una entrada dins l’àrea sobre Iris que, de retruc, va significar l’1-0 amb el gol de penal de Paula Hernández –el tècnic del Barça també va veure targeta vermella per haver protestat la decisió arbitral.

Amb una dona menys i lluny d’abaixar els braços, el Barça va prendre la iniciativa del partit en un gest de valentia i caràcter lluitador i, en 10 minuts escassos, Aitana Bonmatí va empatar el duel, gràcies a una passada enrere de Hansen.

A partir d’aquí, el domini blaugrana va envair Vallecas sense més patiment. Abans del descans, una altra vegada Aitana en una acció similar va fer pujar l’1-2 al marcador.

A l’inici de la segona meitat, el Rayo va tenir l’empat a tocar, però ni el xut d’Isadora ni el de Milene es van colar dins la xarxa. I aquesta falta d’encert la va pagar cara l’equip madrileny.

Tres gols en 9 minuts del conjunt català van trencar el partit. Torrejón va marcar l’1-3 amb una rematada després d’un córner. Clàudia Pina va fer el quart gol i Jennifer Hermoso, el cinquè, aprofitant una pilota morta.

Aitana Bonmatí va sentenciar la golejada per 1-6 amb un xut encreuat i es va endur la pilota amb què va signar un hat-trick.