Barça

Convertir el 4-3 en una lliga perfecta

Barça. L’Atlético de Madrid, l’únic equip que va derrotar les blaugrana la lliga passada, és l’últim obstacle per obtenir un ple de triomfs

En una temporada que tracta de revenges –la supercopa d’Espanya, vèncer el Wolfsburg–, el Barça encara en té una pendent de l’any passat. L’Atlético de Madrid va privar les blaugrana d’aconseguir la lliga perfecta. Menys de 48 hores després de guanyar la copa de la Reina i de segellar el triplet, el Barça va perdre el partit que tenia més opcions de perdre, pel rival i pel poc descans que va tenir. El 4-3 a la ciutat esportiva colchonera va deixar l’equip blaugrana sense ple de victòries. Ironies del destí, diumenge (12h) el Barça pot aconseguir aquesta lliga perfecta si derrota les madrilenyes al Johan Cruyff. Seria la 30a de 30. Per ara , les de Jonatan Giráldez han superat el millor inici de la lliga que elles mateixes –i el Llevant la temporada 2000/2001– havien marcat l’any passat amb 28 triomfs. L’Atlético és l’últim escull.

El Barça ja va venjar-se de les madrilenyes a la supercopa: elles les havien eliminat el 2021 i les blaugrana van derrotar-les per 7-0 a la final del 2022. Ara ho volen fer a la lliga i davant una afició que voldrà encoratjar-les un últim cop abans de volar cap a Torí per disputar la final de la Champions. A més, Oshoala i Jenni Hermoso aspiren al trofeu Pitxitxi i l’Atlético acomiadarà tres icones del seu equip: Amanda Sampedro, Laia Aleixandri i Sílvia Meseguer. Tots els ingredients estan a punt.

Martens s’entrena amb el grup

A poc més d’una setmana per a la gran final de la Champions contra el Lió, Lieke Martens va començar a treballar ahir amb el grup com a part del seu procés de recuperació. La neerlandesa no juga des del 2 de març per culpa d’una afectació a la cuixa esquerra, primer, i per una altra lesió als isquiotibials de la cuixa dreta produïda durant la recuperació. El temps de baixa que va estimar el Barça era de quatre setmanes. La neerlandesa podria arribar a temps per afrontar aquest tram final de temporada amb la Champions i la copa de la Reina en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)