Barça

El rival

Dies comptats

L’exjugador del Barça, un dels ídols de Balaídos, no continuarà al Celta per un agre enfrontament amb el president del club, Carlos Mouriño

L’enfrontament. Mouriño demana a Suárez que deixi la seva agència o es pot passar un any a la banqueta

L’exmigcampista del Barça Denis Suárez és, juntament amb Iago Aspas, l’ànima del Celta. De fet, és un jugador sorgit del planter de Vigo, des d’on va fer el salt al City quan encara era un juvenil. Amb tot, Suárez jugarà al Camp Nou un dels seus últims partits amb l’equip de la seva vida perquè així ho ha ordenat el president, Carlos Mouriño. En un enfrontament sense precedents l’afició s’ha posat clarament al costat del jugador, com es va veure en la golejada contra l’Alavés (4-0). “Denis, queda’t! Denis, queda’t!”, va acabar cantant un grup majoritari de seguidors quan el gallec va ser substituït després de completar un altre partidàs amb dues grans assistències a Gallardo i Aspas.

El conflicte entre el jugador i el president és per l’agència que representa Suárez, Intermedia Sport Player. Mouriño ha deixat clar que si el jugador no trenca amb aquesta empresa serà traspassat aquest estiu o es passarà tota la temporada vinent –l’última del seu contracte– a la banqueta. Fins i tot Aspas ha intercedit per fer de mitjancer entre les dues parts, tot i que de moment sense èxit.

Mouriño acusa els representants del jugador de ser una colla de “subhastadors de nens” arran del fitxatge d’un dels joves més prometedors del planter, Bryan Bugarín, pel Real Madrid. Malgrat l’enfrontament, l’entrenador de l’equip, Eduardo Coudet, ha continuat confiant en Suárez, que juga de mitjapunta o d’interior per la banda dreta. No només del seu talent viu l’equip, sinó del seu esforç. És el jugador de la lliga que més quilòmetres de mitjana fa per partit (11,6) i ha estat determinant perquè l’equip no hagi patit per la permanència.

Abans de tornar a Vigo, va jugar uns mesos a l’Arsenal, tres temporades al Barça, una al Vila-real, dues al Sevilla i una al Barça B. En l’enfrontament entre Mouriño i Suárez també hi ha, de fons, la necessitat que té el Celta de vendre jugadors per alleugerir la seva situació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)