L’1x1 del Barça

Lluís Simon

TER STEGEN
sense brúixola
Amb les mans no va tenir problemes però amb els peus se’l va veure erràtic, en el gol del Celta sobretot, segurament per l’absència del jugador que més vegades li demana la pilota i sense por, Busquets.
DANI ALVES
enfeinat
Va intentar fer de lateral i migcampista al mateix temps, però se li va girar massa feina en les dues facetes. Va ser espectador de luxe de l’exhibició per la seva banda de Dembélé, al qual va assistir en el primer gol.
ARAUJO
commocionat
Una greu errada seva va estar a punt de costar el 0-1 d’Aspas, però l’ensurt més gran el va provocar quan va topar de cap amb Gavi i va perdre uns instants el coneixement sobre la gespa. Sembla que no serà greu. Ànims, Ronald!
ERIC
desordenat
Sense Piqué al costat encara pateix. Va cometre errades en diferents parts del camp però també va intervenir decisivament en alguna acció defensiva aprofitant la seva anticipació, la millor arma defensiva que té.
JORDI ALBA
Desorientat
Va començar perseguint Brais per tot el camp; va intentar jugar de fals interior però al final Xavi li va dir que ho deixés estar i que tornés a fer de lateral, on tampoc va tenir el seu millor dia.
F. DE JONG
de menys a més
Fer de Busquets no és fàcil, però Xavi encara li ho va posar més difícil posant només un interior al seu costat. En la segona part se’l va veure més alliberat i fins i tot es va atrevir en una de les seves clàssiques conduccions.
GAVI
maratonià
Impagable el fart de quilòmetres que va fer durant els 90 minuts. A la primera part va perseguir unes quantes ombres, però la seva feina va ser clau per evitar que l’equip es trenqués completament en dues parts.
FERRAN
irrellevant
La posició en què va sortir en la primera part el va perjudicar. Teòricament era extrem però havia d’ajudar també Alba en les tasques defensives. El resultat, Xavi el va substituir al descans. Estava cantat.
DEMBÉLÉ
imparable
Exhibició monumental del francès amb un Camp Nou rendit a la seva verticalitat i als detalls tècnics que va exhibir. Va donar dos gols fets i el seu representant ja té un altre vídeo per portar a les oficines dels grans clubs europeus.
MEMPHIS
en plena forma
Quan l’equip ho passava més malament no va perdonar la primera que va tenir. Va donar el segon gol a Aubameyang i va forçar l’expulsió de Murillo. Un altre partit completíssim del neerlandès.
AUBAMEYANG
infal·lible
Va rematar dues vegades entre els tres pals i el porter del Celta encara les busca. Una nova demostració de la seva efectivitat tot i que en el joc col·lectiu encara pateix quan rep d’esquena i ha de buscar un company.
Riqui
necessari
Va oxigenar el mig del camp amb més control en el joc de posició i va tenir mala sort en una rematada a gol que el VAR va anul·lar.
Ansu
perillós
Aquesta vegada no va marcar en el seu primer xut però va tenir dues grans ocasions per mantenir el seu idil·li amb el gol.
Lenglet
necessari
Amb l’ensurt d’Araujo Xavi només tenia un central a la banqueta. Va complir.
L. DE JONG
rematador
Dembélé li va centrar una pilota magnífica i la rematada de cap se li va escapar per pocs metres.
mingueza
de refresc
Va donar descans a Alves i davant l’allau de baixes segurament tindrà més minuts a Getafe.