Barça

Un altre clàssic

Copa de la Reina. Barça i Madrid es veuran les cares per sisena vegada aquesta temporada en la semifinal copera que es disputarà el dimecres 25 de maig a les 21 hores a Alcorcón

El caprici del destí ha volgut que el Barça i el Madrid s’enfrontin una vegada més aquest curs. Serà en una semifinal de la copa de la Reina, un emparellament que va quedar definit ahir en el sorteig realitzat a Las Rozas. L’altra semifinal la disputaran el Tenerife i l’Sporting de Huelva un dia abans. I és que el Barça va demanar expressament poder jugar el segon dia de competició per tenir més descans després de la final de la lliga de campions contra l’Olympique de Lió del dissabte 21.

L’equip de Jonatan Giráldez és l’actual campió de la copa de la Reina, un trofeu que ha aixecat fins en vuit ocasions en la seva història. Si supera de nou el conjunt blanc, disputarà la final copera el diumenge 29 de maig a les 11:30 hores.

Aquesta final a quatre es jugarà a l’estadi de Santo Domingo d’Alcorcón, de només 5.100 espectadors, una capacitat que contrasta amb el doble rècord mundial d’assistència a un partit femení aconseguit aquest mateix any al Camp Nou, el primer dels quals justament en el clàssic de Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)