Barça

Melanie Serrano: “Mai hagués imaginat el què he viscut”

Melanie Serrano ha anunciat aquest migdia la seva retirada del futbol professional. En una conferència de premsa, en què ha estat recolzada per les seves companyes, i també pel president Joan Laporta la futbolista, que ha estat 18 temporades al Barça, ha comunicat la seva decisió. “No és un adeu. Melanie és Barça i Barça és Melanie”, ha dit Serrano que no ha pogut contenir les llàgrimes en el discurs amb què ha començat la roda de premsa. “He hagut de fer una reflexió interna molt important. Ha arribat el moment de dir adeu a una etapa de la meva vida i obrir-ne una altra”, ha indicat la jugadora que ha revelat que seguirà lligada al club. Les seves declaracions:

Què t’emportes després de 18 anys al Barça?

“Per mi el Barça forma part de la meva vida. he crescut junt amb ell. Vaig començar que era una nena i ara marxo amb una família. M’emporto a totes les persones que han posat el seu gra de sorra en aquest club.”

El projecte amb el club

“Hi ha una persona indicada en el club per dir què faré. Estic il·lusionada. Ho vull fer el millor possible amb els valors que el club m’ha ensenyat des que vaig arribar.”

Amb quin moment et quedes?

“Son molts moments, bon i dolents. I tots s’han de valorar de la mateixa manera perquè tots serveixen per créixer i madurar. No em puc quedar amb un moment.”

Com ha estat la decisió?

“Quan te n’adones que no aportes a l’equip el què has d’aportar i no ajudes el suficient com jo crec, doncs comences a pensar que potser un altre camí és important per al futur de la meva família i també el meu.”

En quin moment està la igualtat de l’esport entre homes i dones?

“Crec que de cara a la visibilitat del futbol estem en un moment molt important que hem d’aprofitar perquè altres esports comencin a ser importants i que sàpiguen que una dona pot fer el mateix i competir igual que un home.”

Com ha canviat el futbol femení?

“La nit i el dia. Fa molts anys era molt diferent però el club va apostar per nosaltres i això és l’important, que tots els clubs d’Espanya vegin el què ha fet el Barça perquè el futbol a primera sigui professional d’una vegada.”

La teva carrera

“Ni en els meus millors somnis hagués imaginat viure una cosa tan bonica. He estat una privilegiada perquè m’he pogut dedicar al que més m’ha agradat, el futbol”

Exemple per a les nenes

“És una cosa molt maca. Desitjàvem que passés i estic molt feliç de viure-ho”.

Quin és el missatge que deixes?

“Quan vaig començar no pensava ni de bon tros el què hem aconseguit. Com a esportistes hem d’aprofitar i donar la màxima visibilitat perquè totes tinguem el mateix dret que qualsevol persona d’estar en el lloc on ens toca.”

Sense futbol ara

“Ho trobaré a faltar però estaré vinculada al futbol i estaré bé”.

Última jornada

“El Barça és un club que sempre surt a guanyar i no importa quin partit sigui. Som un club campió i la gent ho ha de saber. Diumenge sortirem a guanyar i a donar un bon espectacle com mereix la nostra afició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)