Barça

Xavi: “Tinc la planificació molt clara, però l’economia ho marca tot”

Xavi Hernández espera veure una millor versió del Barça demà a Getafe (19.30h) per acabar la temporada amb bones sensacions. El tècnic ha atès els mitjans aquest migdia en la roda de premsa prèvia. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El partit de demà

“El Getafe amb Quique ha fet un canvi. Són competitius i han guanyat en caràcter. Juguen amb un sistema complicat per nosaltres. Es juguen la permanència. Haurem de jugar molt millor que davant el Celta”.

Últims dos partits

“He demanat un últim esforç. Estem frustrats, però hem de fer un pas endavant. No estem jugant bé i volem acabar amb bones sensacions. Hi ha situacions del joc en què havíem arribat a un nivell molt i hem de retornar a aquest punt per assolir l’objectiu del segon lloc”.

Araujo

Ell vol jugar i té ganes d’ajudar. Això a mi, com a entrenador, m’emociona. No va quedar inconscient en cap moment. Depèn de les sensacions, però s’ha provat i està molt bé”.

Pes a la planificació

“Les circumstàncies del club són les que manen. Jo soc una part important en la presa de decisions. Formem un equip molt bo i depenem de la situació econòmica. En pocs dies hem de saber en quina situació estem per planificar una cosa o una altra i saber amb qui podem comptar i qui no”.

Frenkie de Jong

“És un futbolista fonamental que pot marcar una època. Després la situació econòmica ho marca tot, tant amb ell com amb la resta de jugadors”.

Hi ha jugadors intocables?

“Sí. Intocables, intransferibles, transferibles, etc. La planificació jo la tinc molt clara. A partir d’aquí veurem quina capacitat econòmica tenim”.

Expectatives del mercat

“Sempre soc optimista. Hem de competir l’any que ve. Semblava que podíem lluitar per algun títol, però al final no hem arribat i hem de ser autocrítics. Se’ns exigirà més i nosaltres també exigirem més als jugadors. Som el Barça i només val guanyar”.

Sortides

“No hem comunicat res perquè no hem acabat la temporada”.

Balde

“El valorem molt. Ens ajudarà aquests dies. Demà potser té minuts. És molt jove, però creiem en la seva capacitat i progressió. Pot donar competència al Jordi i també descans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)