Barça

La final de la Champions es podrà veure en pantalla gegant arreu de Catalunya

L’expectació que ha despertat la final de la Women’s Champions League que el Barça disputarà demà al Juventus Stadium de Torí contra l’Olympique de Lió és bestial. El curs passat, quan les blaugrana van guanyar el primer títol de la Champions de la seva història, l’expectació va ser similar, però no es van poder fer grans celebracions per les restriccions imposades per culpa de la pandèmia. De fet, la final contra el Chelsea (4-1) es va disputar, a Göteborg, a porta tancada. Aquest any és ben diferent, i per això de ben segur que es veurà una gran festa blaugrana en molts indrets de Catalunya. De fet, ahir el Barça ja va comunicar que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la final de la Champions la podran seguir uns 20.000 aficionats en una pantalla gegant situada a Plaça Catalunya.

La de Barcelona no serà l’única pantalla gegant que hi haurà a Catalunya per seguir la final, i és que n’hi hauran moltes més arreu del país. Alguns dels municipis que ja ho han anunciat són els municipis d’Alexia Putellas i Clàudia Pina, Mollet del Vallès i Montcada i Reizac, respectivament. A més, la final també es podrà veure en pantalla gegant en municipis com Arenys de Mar o Vic.

A més, la final de la Champions també es podrà veure en directe en pantalla gegant als Estats Units, concretament a Washington DC gràcies a les gestions de la delegació del Govern català als Estats Units i el Canadà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)