Barça

Xavi: “Lewandowski és una opció”

Xavi Hernández ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que el Barça juga demà (22 h) contra el Vila-real al Camp Nou. Les declaracions més destacades:

El partit

“M’agradaria veure un equip competitiu i acabar amb les millors sensacions. L’objectiu és acabar amb les millors sensacions independentment del resultat que, lògicament, volem guanyar. El Vila-real és el millor equip que ens hem trobat a la lliga. Ens va complicar la sortida de pilota i és un equip molt treballat. Unai Emery és un grandíssim entrenador i ells s’hi juguen molt. Serà un partit molt difícil. “

La nota de la temporada

“Hem salvat una situació que podria haver estat molt pitjor. Des del partit del Bayern hem competit. No ens ha donat. No ha estat una bona temporada, el Barça ha de guanyar títols. Hem fet una bona segona volta, però no s’ha fet una bona temporada. Hem salvat una situació crítica, hem millorat en el joc, però no ens ha donat per competir. El Barça no es pot permetre un altre any sense guanyar títols”.

Gent que ha de marxar

“4 o 5 futbolistes ja saben la meva opinió. S’han de buscar solucions ja. Amb alguns que ja he parlat. Amb els objectius fets és el moment per prendre decisions. Amb alguns em sap greu però haig de prendre decisions soc l’entrenador.”

“M’he trobat molt bona predisposició de tots. Algun m’ha emocionat donant-me les gràcies. Jo no vull amargar a ningú. Els he dit que serà difícil que juguin i participin. La realitat és dura.”

Lewandowski

“És una de les opcions. S’ha de negociar amb el club i no serà fàcil però sí, és una de les opcions”.

Dembélé

“Podria ser el seu últim partit, però podria renovar també. Anem a ser optimistes. Ha estat un futbolista determinant. Ha fet partits excel·lents i quan no hi ha estat l’hem trobat a faltar.”

Frenkie de Jong

“Per mi és un futbolista bestial. Té condicions per marcar una era al club. M’agrada molt. Ens pot ajudar molt. Veurem la situació del club econòmica.”

Fitxatges

“Per reforçar-nos han de ser millor que el què tenim. No fitxarem a un futbolista que sapiguem que no jugarà. Aquesta ja els tenim. Volem fitxar futbolistes que siguin titulars”.

La final del femení

“Els desitjo molta sort. Estan fent una feina extraordinària i s’ho mereixen. Ho seguiré a casa, com a culer. Vull que guanyin i tant de bo puguin portar el títol cap a casa. No serà fàcil perquè al davant tenen al Lió que és una roca.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)