Barça

Giráldez: “Hem de tenir fortalesa mental perquè no tenim temps per passar el dol”

El tècnic ha analitzat la semifinal de la copa de demà contra el Madrid, a les 21h al municipal de Santo Domingo (Alcorcón)

Encara amb el mal gust a la boca que va deixar la derrota en la final de la Champions contra l’Olympique de Lió el tècnic del Barça Jonatan Giráldez ha hagut de tancar ràpid la carpeta de la decepció, i és que les blaugrana s’enfronten demà al Madrid en la semifinal de la copa (21h). Es juga a Alcorcón i és a partit únic, així que el Barça no té marge d’error si vol aconseguir el tercer títol del curs en la final de diumenge.

El repte del Madrid

“El repte és veure quina capacitat de donar la volta a la sensació de l’últim partit contra el Lió. Totes les jugadores i el cos tècnic tenim l’objectiu de guanyar el partit contra un equip que coneixem perquè hi hem jugat molt. La nostra intenció és tenir aquesta fortalesa mental.”

Els precedents

“És el més perillós perquè ho ha demostrat. És cert que hem merescut guanyar els cinc partits jugats i ho hem fet però sempre ens ha posat les coses difícils. És un al·licient per entendre que si fem el partit que toca tindrem opcions de guanyar. Estan més descansades i amb cames fresques i nosaltres no, però l’ambició la tenim i que sigui contra el Madrid és més atractiu.”

El missatge a l’equip

“Hi ha una part esportiva i una emocional. Esportiva del que vam fer bé i el que no i intentar millorar. I la responsabilitat que tenim de pertànyer a aquest club que no et dona temps de passar el dol i t’arriba un nou partit i una nova competició. Per les sensacions i com veig el vestidor serà relativament fàcil oblidar el cop perquè tenim un repte important i ens juguem un títol. Necessitem fer les coses perfecte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)