Barça

En joc la salut econòmica del club

Barça. A les 18.30 h, els socis compromissaris voten autoritzar la directiva a negociar una part dels drets televisius i de BLM

Avui és un dels dies més importants per al futur del Barça, no només en l’àrea econòmica, sinó de tota l’entitat, perquè sense diners cap club pot continuar funcionant. Com va dir el president Joan Laporta fa només uns dies, el Barça és a l’UCI i cal “pujar-lo a planta per acabar de curar-lo”.

La situació és extraordinària en els 122 anys d’història i per això, aquesta és una cita clau. 4.478 socis compromissaris estan convocats de forma telemàtica per dir si estan d’acord amb l’activació dels mecanismes econòmics proposats.

La directiva demana l’autorització per vendre fins al 49,9% a un o més inversors de la gestió del marxandatge blaugrana i per a la cessió de fins al 25% dels ingressos o per a l’obtenció de finançament per a l’explotació dels drets de televisió de la lliga espanyola.

PALANQUES

El Barça espera ingressar prop de 700 milions d’euros amb aquestes vendes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)