Barça

Lucy Bronze, un reforç de luxe

Experiència. La futbolista anglesa, de 30 anys, és una jugadora consagrada i guanyadora del The Best 2020

La feina de Markel Zubizarreta i del Barça comença a sortir a la llum. Si divendres el club anunciava la incorporació de Nuria Rábano al lateral esquerre blaugrana, ahir va saltar la sorpresa amb l’arribada d’una de les millors futbolistes de l’última dècada: Lucy Bronze. La lateral anglesa acabava contracte amb el Manchester City i s’havia especulat amb la seva marxa als Estats Units, però el Barça l’ha convençuda perquè se sumi al seu projecte fins al 30 de juny del 2024. “Estic molt emocionada per arribar a un club com el Barça. És increïble. És un dels més grans del món i tinc moltes ganes de començar a entrenar-me amb les noves companyes. Em vaig desvincular del City i sabia que hi havia molt interès en mi. No pots rebutjar un club com el Barça. Havia de venir”, va afirmar la futbolista anglesa en declaracions als mitjans del club. Bronze té clar que vol sumar trofeus a les vitrines blaugrana: “L’equip ja té un nivell molt alt i fa temps que juga un futbol espectacular i guanya molts títols. Malauradament no van poder aixecar la Champions, però sé que tenen aspiracions per aconseguir més trofeus estatals i europeus i són els objectius que també tinc jo”, va assegurar.

Lucy Bronze, de 30 anys, va ser guardonada amb el premi The Best l’any 2020 i el UEFA a millor jugadora d’Europa el 2019. Aquell any va aconseguir la Champions contra el conjunt blaugrana a Budapest defensant la samarreta del Lió. De fet, va fer l’assistència del 4-0 d’Ada Hegerberg. Amb les franceses va aixecar la lliga de campions fins en tres ocasions.

Amb aquest fitxatge, el Barça reforça una posició de la qual Marta Torrejón és la propietària absoluta. Més competència i una alternativa per jugar en un lateral dret en què també han actuat Crnogorcevic o Jana Fernàndez, malgrat que no és la seva posició habitual. És el tercer reforç del conjunt blaugrana després del retorn de Laia Codina a l’eix de la defensa i del fitxatge de Nuria Rábano al costat esquerre, una posició que calia reforçar urgentment. Un cop coberta la rereguarda, el Barça ha de mirar cap a la zona atacant, on ha perdut Lieke Martens i on Jenni Hermoso continua sense renovar. Geyse Ferreira seria l’escollida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)