Barça

Lewandowski insisteix: vol jugar al Barça

Clar. Segons el diari alemany ‘Bild’, el Bayern ha intentat convèncer el polonès perquè es quedi, però el davanter manté la idea de marxar

Continua la partida entre Lewandowski i el Bayern de Munic. El davanter polonès ja ha expressat en més d’una ocasió, tant en públic com en privat, el seu desig d’abandonar la disciplina del club bavarès aquest estiu. El Bayern intenta convèncer Lewandowski que la millor idea és la de quedar-se a Alemanya, però el davanter ho té clar. Així ho afirma el diari Bild, que assegura que el director esportiu del club, Hasan Salihamidzic, va reunir-se personalment amb Lewandowski per fer-lo canviar d’opinió. El davanter, però, es va mantenir ferm en la seva posició de fer les maletes i jugar al Barça. I és que el polonès considera que la seva etapa a Munic ja està acabada i que vol un altre repte. De la mateixa manera, el Bayern també es mostra impertèrrit en la seva posició de no deixar-lo sortir del club i recorda que el seu contracte acaba el 2023 i que l’haurà de complir.

Mané ja és a Munic

Mentre Salihamidzic intenta convèncer Lewandowski, el Bayern de Munic ja ha reforçat la plantilla amb una estrella. Malgrat que el fitxatge encara no s’ha fet oficial, Sadio Mané va arribar ahir a Munic per passar la revisió mèdica i firmar el seu nou contracte amb el club bavarès fins al 2025. Un moviment que podria acabar facilitant la sortida de Lewandowski, malgrat que el senegalès també pot actuar a la banda.

El Barça continua atent a aquests moviments. L’entitat blaugrana, tal com va explicar Joan Laporta, està a punt d’activar una de les palanques econòmiques aprovades pels socis. Un moviment que significarà un ingrés per al club i que permetrà abordar algunes de les operacions prioritàries per reforçar la plantilla de Xavi Hernández. D’entre totes les posicions que el Barça necessita reforçar per a la pròxima temporada, una de les que requereix més urgència és la de davanter centre.

EFECTE DÒMINO

L’arribada de Sadio Mané al club bavarès podria obrir la porta al polonès
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)