Barça

Guardiola: “Bernardo Silva té un desig i jo no frenaré els somnis de ningú”

El tècnic del City ha deixat oberta la porta a una possible sortida del portuguès, objectiu del Barça si surt Frenkie De Jong

Pep Guardiola ha parlat sobre el futur immediat de Bernardo Silva en aquest mercat d’estiu, i no ha tancat la porta a l’opció que surti de Manchester. Ni de bon tros.

El tècnic, en la prèvia a la primera jornada de la Premier que es disputa aquest cap de setmana, ha deixat clar que “m’encantaria que Bernardo seguís aquí, és un jugador molt especial en aquest vestidor. Però no sé què passarà. El que hagi de ser, serà. Si es queda, perfecte. I si ha de marxar, doncs el futbol és així”.

“Al final el desig del jugador és el més important. Ell té un desig i jo no seré una persona que freni els desitjos i els somnis de la gent”, ha afegit Guardiola. Sobre la possible sortida, l’ex del Barça no dubta que “a vegades s’han de separar els camins, pel club, pels jugadors o per l’agent” i que “el futbolista haurà de parlar amb el club, jo mai he estat involucrat en això”.

Unes paraules i un to que recorden a alguna resposta del mateix tècnic de Santpedor quan, el mes de gener passat, se li preguntava per la possible sortida de Ferran Torres, que unes setmanes després va aterrar a Barcelona. El Barça té molt clar que Bernardo és un objectiu, però per atacar el seu fitxatge necessita que Frenkie De Jong surti de l’equip.

El City arrenca la Premier aquest diumenge al camp del West Ham, i tot apunta que Bernardo Silva continuarà sent important mentre continuï a Manchester, on tampoc s’ha de descartar, ni molt menys, que segueixi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)