Barça

Lewandowski: “Aquesta temporada passaran coses molt diferents de l’anterior”

“Hola, culers! Estic molt content de ser aquí”. Aquestes han sigut les primeres paraules en català al Camp Nou del nou soci del FC Barcelona: Robert Lewandowski. Milers de persones s’han apropat a l’estadi en un matí molt calorós per rebre a la nova estrella de l’equip, justament un any després de plorar la marxa de Leo Messi i posar fi al cicle de més èxit de la història del club.

Amb el dorsal 9 a l’esquena, cedit per Memphis Depay per temes d’imatge i publicitat que interessaven al club, Lewandowski ha fet embogir els aficionats amb els seus tocs de pilota i s’ha viscut una eufòria més comú d’un dia de partit. “Estic molt orgullós d’estar trepitjant la gespa on confio poder donar molts gols i moltes alegries”, ha dit l’ex del Bayern.

Lewandowski no podia amagar la seva felicitat i ha saludat diverses vegades a les més de 50.000 persones presents que, banderes en l’aire, corejaven el seu nom. Acompanyat de Joan Laporta, el jugador ha donat una volta d’honor al camp, un escenari que va conèixer fa 20 anys de la mà de la seva mare, qui en aquella visita va tocar la gespa i li va dir que un dia jugaria aquí. Avui, la mare ha repetit el gest i és que, de vegades, el desitjos es compleixen.

Laporta estava extasiat micròfon en mà donant les gràcies al polonès per voler venir a jugar al Barça i també a tots aquells que ho han fet possible com Mateu Alemany i Jordi Cruyff pels qui ha demanat un aplaudiment. La graderia també ha dedicat una ovació al president. Abans d’abandonar el camp, Lewandowski ha llençat la pilota d ela presentació a la graderia.

Els detalls sumen i després d’acomiadar-se de l’afició, Lewandowski ha aparegut davant els mitjans amb un vestit d’home de color blau fosc i una corbata granat. “Ha estat increïble. Estic tant content que és difícil expressar les emocions que estic vivint. Vull demostrar com abans millor tot el que puc arribar a fer en el terreny de joc”, ha declarat el polonès.

Lewandowski és conscient que serà un dels líders de l’equip i per ell, “és un repte i vull demostrar tot allò del que sóc capaç a altres jugadors per la meva experiència. Puc fer molt, no només per l’equip. Tots els jugadors tenen potencial, molt de talent i aquesta combinació juntament amb la meva experiència, puc ajudar no només amb la meva habilitat tècnica sinó també amb paraules”.

El jugador de Varsòvia ha explicat que sabia que el Barça no passa pels millors moments, però “vaig parlar amb el president, vaig veure el projecte i vaig considerar formar part del club i estar al costat d’ells perquè en el futur seran molt més brillants”. “Aquest equip té molt potencial i quan veig el que fem en els entrenaments, on tot està sortint bé, crec que estem preparats i poden passar coses molt diferents aquesta temporada en comparació amb l’anterior”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)