Barça

Xavi: “Hem generat molta il·lusió”

A poc més de 24 hores per una nova edició del Trofeu Joan Gamper, Xavi Hernández ha fet un repàs al moment de l’equip. L’entrenador del Barça ha reconegut que les sensacions mostrades fins ara en la pretemporada són molt bones: “L’equip està molt bé. Tothom entrena amb intensitat i ritme i la gira pels Estats Units va ser positiva. Les sensacions són molt bones. Crec que hem generat molta il·lusió i nosaltres també la tenim”, ha explicat en declaracions als mitjans del club.

Xavi no ha amagat que aquest any no serveixen els objectius de mínims com el curs passat: “Volem fer feliços els culers, crec que s’ho mereixen. L’objectiu és guanyar títols i jugar bé a futbol”, ha dit. Precisament, el tècnic ha enviat un missatge a l’afició: “Necessitem el seu suport. Veig que estan il·lusionats i que tenen ganes de veure a l’equip. El Gamper torna a casa i és una festa per als culers. Intentarem fer-los gaudir. Ho donarem tot per fer-los sentir orgullosos de com juguem”, ha afirmat.

Finalment, Xavi ha elogiat el rival de demà, el Pumas mexicà, i ha demanat que el partit serveixi per homenatjar a Dani Alves: “S’ho mereix. Quan vaig trucar-lo per dir-li que havia de marxar ja li vaig dir que calia fer-li un comiat. També li vaig comentar al president. La gent faria molt bé d’acomiadar-lo com es mereix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)