Barça

“Koundé? «Stand by»”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

A Xavi se li està fent llarg aquest mercat de fitxatges. En la prèvia contra el Rayo tots els focus van estar posats en les inscripcions de Lewandowski, Raphinha, Christensen, Kessié, Roberto, Dembélé i Koundé, i ahir en la prèvia contra la Real, més preguntes sobre la situació de Koundé i sobre la carpeta de sortides. Xavi vol poder parlar ja exclusivament de futbol, i que l’equip no cometi avui contra la Real els errors comesos el dia del Rayo: “Els jugadors haurien d’estar centrats únicament en el futbol, i totes aquestes situacions no ajuden. Per això sempre dic que el mercat s’hauria de tancar abans que comenci la competició. Hauria d’estar tancat el dia 5 d’agost. Està mal organitzat. No és l’escenari ideal per a un entrenador, però està muntat així.” “Amb Koundé estem a l’expectativa. La llista la donarem demà perquè estem pendents d’això. Estem en stand by. En aquests moments necessitem sortides perquè pugui ser inscrit.” “He parlat amb ell i li he transmès confiança. Pot arribar a ser un central molt important si sap aguantar bé la pressió que comporta jugar en el Barça.”

Xavi no va garantir que Pablo Torre es quedi. La cessió continua sent una porta oberta. Sí que va confirmar la continuïtat de Balde i va situar Dest fora del Barça. Sobre l’estat físic de Ferran Torres, diu que està a punt: “S’ha entrenat molt bé tota la setmana. La desgràcia és no haver-lo tingut en la pretemporada, però ha de ser una peça important per a nosaltres. Jo el veig més jugant des de la banda cap a dins.”

“Casemiro és un futbolista que ha marcat una etapa en el futbol europeu. És una baixa important per al Madrid”, considera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)