Barça

El Lecce, un flotador per a Umtiti

Mercat. El club italià accepta la cessió del central francès assumint pocs riscos pel que fa a la seva fitxa –pagaria en funció de partits jugats–, segons una informació de Sky Sports Italia

El Barça, el Lecce i Samuel Umtiti haurien arribat a un preacord de cessió per a una temporada, en una informació avançada ahir per Sky Sports Italia. El central francès, després que al juliol es frustrés el seu traspàs al Rennes, canviaria la lliga espanyola per la Serie A.

El Lecce, que ahir va jugar al camp del Sassuolo en la segona jornada de la lliga italiana, no vol pagar la totalitat de la fitxa de Samuel Umtiti i pretenia que fos el Barça qui l’assumís, però sembla que finalment tots dos clubs haurien pactat que el club italià assumirà part de la fitxa del francès en funció de quin sigui el seu rendiment i segons també el nombre de partits que jugui aquesta temporada.

Umtiti va ser un dels futbolistes descartats per Xavi Hernández que ja no van viatjar a la gira pels Estats Units en la pretemporada i no va anar convocat tampoc contra el Rayo. Xavi va ser clar amb ell des del principi. Ara, després de viure un calvari amb el seu genoll que va començar després del mundial de Rússia, se li obre una porta a Itàlia, on haurà de demostrar si encara li queda futbol als seus 28 anys a les ordres de Marco Baroni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)