Barça

A Bernardo Silva no l’afecten els rumors

Mercat. El portuguès marca i assisteix amb el Manchester City, mentre Pep Guardiola repeteix que no retindran cap futbolista que desitgi marxar abans que acabi el període de fitxatges

El mercat d’estiu viu els seus últims dies. El Barça té com a feina principal inscriure Koundé, que finalment no va poder viatjar a Sant Sebastià. Les possibles sortides dins la plantilla marcaran els moviments del club blaugrana d’aquí a l’1 de setembre. Un dels noms del mercat és el de Bernardo Silva. El Manchester City el vol i demana una quantitat gran de diners per al seu traspàs. Tot i això, el tècnic citizen, Pep Guardiola, va tornar a repetir que, si un jugador vol marxar, no s’hi oposaran. “Si forces una persona a quedar-se quan no vol, com faràs que ofereixi el seu millor rendiment? És impossible. No m’agradaria que marxés cap futbolista. M’encanta l’equip que tinc, però queden dies de mercat i pot passar de tot. Si arriba una bona oferta i el jugador vol marxar, trobarem una solució”, va explicar a Sky Sports. El tècnic de Santpedor no va dir noms, si bé va respondre exactament el mateix fa unes setmanes quan va ser interrogat explícitament pel portuguès.

Després de ser suplent en les dues primeres jornades, Guardiola va cedir a Bernardo Silva la titularitat contra el Newcastle (3-3). El seu rendiment va ser sensacional: assistència a Gündogan en l’acció del 0-1 i gol per empatar un partit que se li havia complicat i molt al City, que perdia per 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)