L’1x1 del Real Sociedad-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
decisiu
L’alemany ha començat la temporada en forma. Contra el Rayo va fer dues aturades de mèrit i ahir igual. Va treure amb la punta dels dits una rematada de David Silva que era gol. No va poder fer res en la diana d’Isak.
ARAUJO (90’)
concentrat
L’uruguaià va repetir al costat dret, si bé en un sistema de tres defenses. Tot i això, li va faltar l’ajuda de Dembélé en molts moments i la Real ho va aprofitar per generar perill. En els seus duels individuals va mostrar-se intens.
CHRISTENSEN (90’)
segur
El danès va tornar a mostrar-se molt sòlid i atent en defensa, rebutjant centrades laterals i anticipant-se en moltes accions. En atac va millorar les seves prestacions respecte al debut al Camp Nou, encertant en les passades.
ERIC GARCIA (90’)
guerrer
Al central li va tocar barallar-se amb l’home més perillós de l’atac local: Alexander Isak. El suec li va guanyar l’esquena en el gol de l’empat, però el blaugrana va mantenir bé la pugna mentre van coincidir sobre la gespa.
BALDE (64’)
assistent
Va relegar Jordi Alba a la banqueta, ocupant una posició més avançada amb el canvi de sistema. En la primera incursió que va fer en atac, va assistir Lewandowski per fer el 0-1. Va fer un partit més que correcte, sense errors.
DE JONG (85’)
erràtic
Va ser titular, però va estar lluny del rendiment ofert en els minuts que va jugar contra el Rayo. Una pèrdua de pilota seva va acabar amb el gol d’Isak. Va fer bones conduccions, però es va mostrar imprecís en els metres finals.
PEDRI (90’)
director
Va ser l’encarregat d’aportar la pausa i l’ordre que necessitava l’equip quan s’accelerava. Sense Busquets i amb el canvi de sistema, va ser més protagonista en la creació del joc. Va iniciar l’atac del 0-1 i va participar en l’1-3.
GAVI (85’)
solidari
En atac va ser Pedri qui va agafar protagonisme al mig del camp. Com l’equip, va accelerar-se en alguns moments, i va perdre alguna pilota fàcil. Defensivament, va fer la feina bruta amb l’agressivitat que el caracteritza.
DEMBÉLÉ (71’)
despertat
Que Ansu o Raphinha haguessin entrat per ell no hauria sorprès ningú, ja que en la primera part no va tenir incidència en atac. Xavi hi confia: el va canviar de banda i, en la primera que va tenir, va desencallar el partit amb l’1-2.
LEWANDOWSKI (90’)
golejador
No hi havia millor manera de celebrar l’aniversari. El polonès no va necessitar ni un minut per fer el 0-1 i va aparèixer com un ‘killer’ per fer el tercer. A més, té visió i intel·ligència: assistència de taló brutal per a Ansu en l’1-4.
FERRAN TORRES (64’)
retornat
El valencià va tenir els primers minuts de la temporada. A diferència de la majoria de partits del curs passat, va allunyar-se de la banda i va actuar per dins, si bé no va rebre gaires pilotes i se’l va veure amb poc ritme en algunes accions.
raphinha (26’)
actiu
Va entrar amb l’espurna justa. De manera directa o indirecta, va participar en els tres gols del segon temps. Bé en defensa.
ansu (26’)
màgic
En cinc minuts va fer dues assistències de gol, una de les quals de taló. No en tenia prou i va fer el quart. Reclama la titularitat.
jordi alba (19’)
refresc
Va donar oxigen al costat esquerre amb cames fresques per tapar els atacs locals.
ROBERTO (5’)
tranquil
Va entrar per reforçar el mig del camp i continuar mantenint la pilota.
KESSIÉ (5’)
pulmó
L’ivorià és tot força i potència. Només d’entrar ja va tombar un rival. Va aportar ritme.