Barça

El protagonista

Robert Lewandowski

El clínic de l’ariet

Robert Lewandowski va deixar el seu segell al Reale Arena fent els seus dos primers gols com a blaugrana en la lliga. El polonès va autoregalar-se dues dianes el dia que complia 34 anys i va regalar a la resta de mortals tota una classe de moviments de davanter brutals que van ajudar els seus companys a arribar amb més claredat. De fet, s’havia jugat tot just el primer minut de l’enfrontament quan una recuperació defensiva juntament amb una passada boníssima de Pedri va permetre a Balde conduir amb velocitat –el seu fort– fins arribar a dins de l’àrea i trobar Lewandowski, que només va haver de posar el peu esquerre per superar Remiro i obrir la llauna. I ho va fer fàcil el Barça, però, sobretot, el davanter blaugrana, que, primer, va enganyar els centrals ocupant l’espai al segon pal, per trencar en diagonal i guanyar l’esquena per rematar en una posició franca i menys pressionat.

L’exjugador del Bayern no va deixar de demanar la pilota i buscar l’esquena dels centrals, en moltes ocasions, sabedor que no la rebria. El seu desgast, però, va permetre a Ferran, Dembelé i, posteriorment, Ansu Fati i Raphinha trobar espais. Lewandowski va optar en alguna ocasió per sortir de posició i buscar l’associació, i també per treure de la seva zona de confort algun dels centrals. I, en una d’aquestes accions, el polonès va forçar la targeta groga de Le Normand, condicionant durant tota la segona part el defensor de la Real.

En la segona part, amb l’ajuda de l’entrada d’Ansu Fati, que va estripar el partit, Lewansowski va acabar de tancar la seva primera gran actuació com a culer. L’atacant va aprofitar una gran assistència del català d’origen guineà per plantar-se sol davant Remiro, a qui no va perdonar, superant per baix amb un toc més precís que fort. El polonès va poder celebrar de la millor manera el 34è aniversari, amb les dues primeres dianes en la lliga i amb una actuació brillant en tots els moviments que va fer. Tot un clínic d’ariet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)