Barça

Aubameyang espera i Koundé es desespera

Mercat. El Chelsea i el Barça acceleren converses per ‘Auba’ després de la desfeta 3-0 dels ‘blues’ a Leeds i per les urgències blaugrana en clau de ‘fair play’

A falta de només nou dies per al tancament del mercat, la vida continua igual per a Jules Koundé. El central del Barça continua esperant que el club oficialitzi una sortida important que permeti inscriure’l a ell en LaLiga. Koundé, que s’ha perdut els dos primers partits, contra el Rayo i la Real, confia que la seva situació es desbloquegi aviat per poder estar disponible contra el Valladolid, però l’escenari continua sent complex. Xavi ha parlat amb ell i ha mirat de tranquil·litzar-lo perquè el jugador està neguitós. Pierre-Emerick Aubameyang té una clau per obrir la porta a Koundé. Xavi sempre ha vist el gabonès com el suplent natural de Lewandowski i li dol perdre aquesta peça, però el club està en un atzucac i ara mateix la venda d’Auba continua sent la fórmula més fàcil per resoldre el cas Koundé i també l’arribada de Marcos Alonso. Auba no va jugar cap minut al Reale Arena i ahir es va entrenar amb normalitat, en espera de saber què passa amb el seu futur. El Chelsea, que diumenge va perdre 3-0 contra el Leeds, busca un cop d’efecte amb la seva afició i Auba continua sent l’escollit de Tuchel. Tots dos clubs han accelerat converses. Desenllaç imminent.

Pablo Torre prioritza el retorn a Santander

Pablo Torre no vol ni sentir a parlar de la possibilitat de jugar al Barça Atlètic, a les ordres de Rafa Márquez. El jugador, després d’haver estat en dinàmica de primer equip durant la pretemporada, tenia l’esperança de convèncer Xavi i acabar formant part de la primera plantilla, però ara mateix la idea del club és tancar una cessió. Pablo Torre té ofertes interessants però només valora marxar cedit al Racing, el seu club d’origen. El Racing té 0 punts de 6 de possibles.

Reactivada la via Galán com a pla B a Alonso

Marcos Alonso continua sent en el dia d’avui el candidat número u per reforçar la banda esquerra del Barça tot i el bon partit d’Alejandro Balde al Reale Arena. Però el Barça continua tenint damunt la taula el nom de Javi Galán (Celta), una operació econòmicament més senzilla que la d’Alonso per les pretensions del Chelsea. El Celta veuria amb bons ulls una oferta d’uns 9 o 10 milions d’euros (la clàusula és de 18 milions) i Javi Galán cobraria una fitxa menor que la d’Alonso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)