Barça

Continuen les negociacions

Sortides. El Barça i el Chelsea mantenen les converses que han de portar Aubameyang a Londres. El traspàs, que el club blaugrana aspira que sigui de 30 milions d’euros, és la clau per inscriure Koundé

Tot fa preveure que aquests són els últims dies d’Aubameyang en el Barça. L’ariet de 33 anys, aterrat com a agent lliure després de rescindir amb l’Arsenal en el passat mercat d’hivern, va tenir un gran impacte en l’equip orientat per Xavi, amb el qual va anotar 13 gols (11 en la lliga i 2 en l’Europa League) en cinc mesos, però malgrat tot marxarà. El fitxatge de Robert Lewandowski el situa en un segon pla, serà suplent i, tot i que a priori el seu desig era quedar-se en l’entitat culer, l’interès del Chelsea l’ha fet rumiar-s’ho. L’equip blue, que s’ha desprès aquest estiu de Timo Werner (RB Leipzig) i Romelu Lukaku (Inter), no té davanter centre, ha jugat les tres jornades de lliga (4 punts de 9) amb Raheem Sterling i Kai Havertz, dos mitjapuntes, a dalt, i en busca un desesperadament. I Auba, a qui coneix bé Thomas Tuchel, ja que el va entrenar al Borussia Dortmund, és l’escollit i li agrada la idea de tornar a Londres. Les negociacions entre Barça i Chelsea continuen, amb els blaugrana demanant 30 milions d’euros i amb els blues sense arribar a aquesta xifra. El traspàs, que s’hauria de tancar pròximament, és la clau perquè el Barça alliberi massa salarial i pugui inscriure Jules Koundé en LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)