Barça

El protagonista

Bernardo Silva (Manchester City)

Un somni, per ara

Pep Guardiola va avisar: “Portarem tota l’artilleria. Bernardo Silva i 10 més.” El tècnic de Santpedor va deixar clares les seves intencions des d’un principi. Aquesta frase, la va deixar anar durant la presentació del partit benèfic entre el Barça i el City per la lluita contra l’ELA el mes de juny. Un missatge expressat entre riures i en un ambient distès. Ni tan sols s’havia obert el mercat ni s’havien activat les “palanques”. I sí. El tècnic de Santpedor va alinear Bernardo Silva i 10 més. El portuguès, que venia de firmar un gol i una assistència contra el Newcastle en lliga, va mantenir un duel interessant amb Frenkie de Jong, curiosament el futbolista que li podria haver obert la porta d’entrada al Barça si hagués marxat aquest estiu. Finalment, sembla que el neerlandès es quedarà a Barcelona i que el portuguès continuarà vestint la samarreta del City. Tot això, malgrat que alguns aficionats del Camp Nou l’aplaudissin més que a la resta dels seus companys. El futbolista citizen va deixar mostres del seu futbol i de la seva qualitat sobre la gespa del temple blaugrana. De fet, va vorejar el gol en un xut que Iñaki Peña va rebutjar.

La porta de Bernardo Silva queda pràcticament tancada. A les dificultats del Barça per poder fer moviments en aquest mercat –encara té pendent inscriure-hi Jules Koundé, incorporar-hi Marcos Alonso i intentar reforçar el lateral dret–, s’hi suma un clar missatge del Manchester City. El director executiu del club anglès, Ferran Soriano, va deixar clar que ara no entrarà ni sortirà ningú. “Hem jugat dos partits de lliga. Fa temps que s’ha acabat el temps de fer entrades i sortides”, va explicar en una entrevista en el programa Què t’hi jugues!, de la Cadena SER. Unes paraules que es contradiuen amb les de Pep Guardiola el passat diumenge. El tècnic va reconèixer que preferien no haver de desprendre’s de cap jugador, però que, si algú desitjava marxar, el club no s’hi oposaria. Sobre l’interès del Barça pel portuguès, Soriano va tornar a ser clar: “Aquesta història ha donat moltes voltes i en el fons no s’ha mogut mai del punt de partida.” Fent cas a aquestes paraules, a les exigències del City i a la situació del Barça, tot sembla indicar que el somni de Xavi quedarà en això, en un somni, i que Bernardo Silva continuarà a Anglaterra, de moment.

64
minuts jugats
1
re matada en tot el partit
1
rematada entre els tres pals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)