Barça

El debut en la Champions, a casa contra el Viktoria Plzen

La UEFA ha definit la programació de partits de la fase de grups de la Champions League. El Barça, inclòs en el grup més exigent amb molta diferència, debutarà en la competició contra el rival més assequible, el Viktoria Plzen, el dimecres 7 de setembre a l’Spotify Camp Nou. Al cap de sis dies (13 de setembre), els blaugrana visitaran el Bayern, en el retorn de Lewandowski a Munic. L’equip de Xavi tindrà dues sortides seguides molt compromeses, perquè el 4 d’octubre visitarà l’Inter, que jugarà a l’Spotify Camp Nou el 12 d’octubre. El 26 d’octubre, serà el Bayern qui visitarà Barcelona. L’últim partit de la fase de grups serà al camp del Viktoria Plzen, el dimarts 1 de novembre. Tots els partits del Barça en la fase de grups es jugaran al vespre (21h).

El primer partit de la Champions arribarà entre les visites als camps del Sevilla i el Cadis. El partit contra l’Inter al Camp Nou (12 d’octubre) es jugarà dies abans del clàssic al Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)