Barça

“Vull que acabi el mercat”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça rep avui el Valladolid al Camp Nou, però del partit i del rival pràcticament ni se’n va parlar en la roda de premsa prèvia de Xavi. Molts noms sobre la taula, entre ells el de Koundé, que finalment podrà jugar avui. Una inscripció que arriba a pocs dies de tancar-se un mercat de fitxatges en què encara pot passar de tot. “Veurem on estem quan acabi el mercat. Vull que es tanqui per poder saber quina plantilla tinc i la situació en què estem. Queden pocs dies i poden passar moltes coses. El lateral dret? És cert que no tenim cap jugador en demarcació natural, excepte Dest, que sap la meva opinió. La intenció del club és reforçar aquesta posició”, va assegurar el terrassenc. El tècnic va tornar a sospirar per Bernardo Silva, però va reiterar la dificultat de l’operació. “Mai es perd l’esperança, però és molt complicat que vingui.”

Xavi, que es va declarar admirador de Pacheta, espera un partit difícil. “Esperem que no ens costi tant com el Rayo. El Valladolid és un equip alegre i atrevit. L’objectiu és aconseguir els tres punts, però també jugar bé a futbol”, va afirmar.

Per a aquest duel podria repetir titularitat Balde, a qui Xavi va elogiar. “És un futbolista a tenir molt en compte en el present i en el futur.” Un altre que arriba en forma és Ansu, però Xavi va recordar que ha tingut unes lesions complicades i que “s’ha d’anar amb peus de plom” amb ell. En canvi, Piqué no ha tingut minuts. “Ja li vaig dir que hi hauria competència i que no seria fàcil. Depèn d’ell”, va explicar.

Sobre el sorteig de la Champions, Xavi va definir el grup com “un dels més difícils dels darrers deu o vint anys”, però ho veu com un “repte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)