Barça

L’1x1 del Barça

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
tranquil
Pràcticament no va haver d’intervenir i això sempre és una gran notícia, tot i que per a ell el partit fos fins i tot avorrit. L’alemany, això sí, va haver de fer dues aturades de mèrit seguides quan l’equip va rebaixar la intensitat amb el 3-0.
Koundé (90’)
debutant
En el seu debut va sortir com a lateral dret i se’l va veure tranquil i controlant els rivals que gosaven atacar per la seva banda. Si més no va fer patir menys que Araújo en aquesta posició, tot i que va acabar jugant 30 minuts a l’eix.
Araújo (61’)
Contundent
Va desesperar a Sergi Guardiola, que no va aconseguir guanyar-li gairebé cap cos a cos. Es va mostrar expeditiu com sempre i va cridar amb veu ben alta que on més a gust es troba és en la posició de l’eix de la defensa.
Eric Garcia (90’)
segur
Ha començat el curs molt fi, impecable en l’aspecte tàctic, amb velocitat, contundència i, fins i tot, atrevint-se a trencar línies per buscar desordenar el rival. Es va complementar molt bé amb Araújo i va salvar el 2-1 en el 45+3’.
Balde (90’)
regular
Va intentar ser profund i doblar primer Dembélé i després Raphinha per la banda esquerra. El problema és que al davant ja hi tenia la profunditat i la verticalitat en el seu màxim exponent. Bon partit del barceloní.
Busquets (75’)
necessari
Passen els anys i, tot i que fins i tot ell sap que s’acaba la seva història al club, la seva intervenció en els partits és decisiva. Amb pilota, movent l’equip i aplicant el ritme que toca, i sense pilota, basculant i recuperant l’esfèrica.
Pedri (90’)
lector
És un dièsel i mai necessita anar revolucionat per llegir el joc a la perfecció i estar sempre en el lloc precís. Com per exemple en el 2-0, que al començament de la jugada ho va veure tot des de la distància fins a arribar a la frontal i marcar.
Gavi (61’)
intens
En el seu partit 50 al primer equip blaugrana va tornar a mostrar les seves millors virtuts, intensitat, solidaritat, agressivitat ben entesa, rigor tàctic i criteri amb la pilota. I amb 18 anys encara té marge de millora.
Dembélé (82’)
assistent
Va partir des de la banda esquerra amb la mateixa consigna que Raphinha, ser vertical i profund. Va seguir una línia ascendent i, fins i tot, va enviar una pilota al travesser. Va assistir en el 2-0 Pedri i en el 3-0 Lewandowski.
Raphinha (61’)
Brillant
En el primer minut ja va intentar un túnel amb èxit, un aspecte vital per a un ‘encarador’ nat com el brasiler. Poc després va posar una centrada brutal al cap de Lewandowski que va acabar al pal i més tard en gol del polonès.
Lewandowski (90’)
far
És increïble el que arriba a generar des de la seva posició. Reparteix joc, assisteix els companys i, per descomptat, ho remata tot. La primera al pal en el 12, poc després a gol per avançar l’equip i, amb sort amb l’esperó, per fer el 3-0.
Ansu Fati (29’)
fi
No va intervenir gaire en el joc, però quan ho va fer va desequilibrar i va tenir oportunitats de fer gol quan va trepitjar l’àrea.
De Jong (29’)
actiu
Va mostrar-se intens en la pressió en camp contrari i participatiu amb la pilota i sense. Va llegir bé quan havia de trencar línies.
s. Roberto (29’)
notable
Va poder ser profund i va estar molt bé en la pressió. A més va trepitjar àrea i va establir el 4-0.
KessiÉ (15’)
correcte
Va enviar De Jong a la posició de Busquets i va intentar ser actiu demanant sempre la pilota.
f. torres (8’)
predisposat
Va traçar alguna desmarcada interessant i fins i tot va provar un xut amb rosca que va sortir fora.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)