Barça

El final de l’operació sortida

Mercat. Quan falten dos dies per al tancament de mercat, que s’acaba demà a les 23.59:59 h, el Barça aspira a resoldre diverses de les carpetes de futbolistes que han de marxar que té obertes. Pjanic, finalment, també podria sortir

Seran dos últims dies de mercat intensíssims en el club, en què s’està treballant, sobretot, en l’operació sortida, imprescindible per generar un necessari fair play. Les carpetes de Braithwaite, Aubameyang, Abde, Dest, Depay i Frenkie de Jong continuen obertes i, a aquestes, s’hi ha afegit en les darreres hores la de Pjanic. Tot i que Xavi havia manifestat que comptava amb el mig centre bosnià, la realitat és que tres jornades després, i amb un partit pel mig sense Sergio Busquets, sancionat, ha disputat zero minuts. Se l’ha vinculat a un interès de l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita i de l’Olympique de Lió, on va jugar tres anys, del 2008 al 2011.

Serà el de Pjanic, doncs, un cas més a resoldre entre avui i demà. Braithwaite és un dels que més clars estan, ja que no compta per Xavi, no té futur en el club i la rescissió del contracte s’entreveu com l’única solució arribats a aquest punt. Auba, per la seva banda, espera que el Chelsea i el Barça es posin d’acord en un traspàs per qui els culers demanen 30 milions d’euros, per posar rumb a Londres, mentre que Abde marxarà cedit a un equip de primera divisió. L’extrem interessava al Valladolid, el Girona i l’Osasuna i sembla que els navarresos s’han posat al capdavant per a la seva incorporació. Finalment hi ha Dest, per qui el club escoltarà ofertes, ja que no entra en els plans de Xavi, i Depay i De Jong, que, ara mateix, tot fa entreveure que continuaran.

Mika Mármol, a l’Andorra

El ja excentral del filial jugarà a segona A. A l’Andorra, amb qui signa per dos cursos i on arriba en un traspàs a cost zero, en el qual el Barça es reserva una opció de recompra –de la qual no es van dir xifres però seria molt assumible pels blaugrana– i el 50% d’una futura venda.

AUBAMEYANG

El davanter espera que el Chelsea i el Barça es posin d’acord per al traspàs

ABDE

Desitjat per diversos equips de primera divisió, marxarà cedit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)