L’1x1 del Sevilla-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
mur
L’inici de temporada de l’alemany és excel·lent. Va posar una mà decisiva en una rematada de Rakitic quan el marcador era de 0-0. Al principi va tenir problemes per connectar amb els companys per la pressió local.
KOUNDE (90’)
assistent
Va tenir dues intervencions clau. Va fer una assistència mil·limètrica a Lewandowski en el 0-2 i va regalar el 0-3 a Eric Garcia. Va estar a punt de fer gol en una rematada de cap massa desviada. Atent i correcte en defensa.
ARAUJO (90’)
contundent
Va sortir guanyador del duel amb En-Nesyri i, malgrat prendre mal en un parell d’ocasions, va continuar deixant-s’hi la pell. Només va cometre una errada destacada en la sortida, que gairebé acaba amb el gol de Rakitic.
ERIC GARCIA (54’)
espectacular
Un altre que ha començat el curs en plena forma. S’està convertint en un líder de la defensa. Va completar la seva actuació amb el 0-3 i el seu primer gol amb el Barça. Va demanar el canvi per precaució.
BALDE (63’)
assentat
Tercera titularitat seguida per al barceloní, que sembla haver-se consolidat al lloc. De nou, partit més que correcte, sense errades i tenint ben controlat el costat dret del Sevilla. Va veure una groga que el va marcar i va ser substituït.
BUSQUETS (90’)
vigilat
En els primers minuts va ser un partit difícil per als migcampistes. La pilota anava d’àrea a àrea, passant de llarg per la seva zona. Pràcticament no va poder participar, ben controlat per Isco. Amb el resultat a favor va jugar més còmode.
PEDRI (63’)
fluix
Com Busquets, no va poder aparèixer gaire. Va ser a partir del primer gol, quan va canviar el partit, quan el canari va poder intervenir més, però no va tenir la brillantor ni el protagonisme d’altres vegades.
GAVI (90’)
incansable
Acostuma a destacar més per la tasca defensiva que no pas per l’ofensiva. Ahir, també. Va ser el primer a pressionar i va recuperar nombroses pilotes a camp propi i contrari, entre aquestes la que va acabar en el 0-1. Omnipresent.
RAPHINHA (90’)
estrena
El brasiler va marcar el seu primer gol oficial amb el Barça recollint amb el cap una pilota rebutjada per Fernando. Una diana que va ser clau per desactivar un Sevilla que havia sortit millor. No es cansa d’atacar. Aplicat en defensa.
LEWANDOWSKI (74’)
acostumat
Per alguna cosa és el guanyador de les dues últimes botes d’or. Marcar és la seva professió. La primera rematada va acabar en el gol de Raphinha. En la segona no va perdonar. Xavi li va donar un merescut descans.
DEMBÉLÉ (63’)
entremaliat
El francès té més confiança que mai. Ho demostra amb les seves jugades i també amb la seva actitud, diferent de la de cursos anteriors. Va fer parar boja la defensa del Sevilla cada cop que arrencava a córrer. Va perdonar el gol.
RoberTO (36’)
actiu
Va entrar pel lesionat Eric i va ocupar el lateral dret. Bona assistència a Lewandowski, que gairebé acaba en el 0-4.
alba (27’)
minuts
Va tornar a jugar després de no disputar ni un sol minut contra el Valladolid. Amb el resultat ja encarrilat, va tenir poca feina.
ferran (27’)
apagat
El valencià va participar poc. Va intentar un xut llunyà que va sortir molt desviat.
de jong (27’)
atrevit
Protagonista del mercat fins a l’últim dia, ara ho ha de ser al camp. Va estar a prop del gol dos cops.
ansu (16’)
rodatge
Continua acumulant minuts fins que trobi la titularitat. Els de davant no li posen les coses fàcils.