Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Estem en un moment molt bo”

En acabar el partit, el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, estava content i orgullós pel paper que havia fet el seu equip en un camp tan difícil com és el Sánchez-Pizjuán. L’entrenador terrassenc en va fer un balanç positiu tot i haver patit de valent en els primers 20 minuts de l’enfrontament: “Quan ens hem assentat en el matx, hem circulat més ràpid la pilota, jugant a camp contrari i creant ocasions en transicions”, hem demostrat un domini que s’ha traduït en “un partit molt bo i en el qual hem tingut ocasions fins i tot per fer més gols”. Aquest resultat no és fruit de la sort d’un dia. Vol dir que “l’equip està en un moment molt bo, en una dinàmica positiva, i ho hem d’aprofitar”.

L’alegria postpartit contrastava amb el nerviosisme mostrat des de la banqueta en la primera mitja hora de joc, i és que Xavi es va veure sorprès per la proposta de Lopetegui: “No esperàvem el 4-4-2 en rombe al mig del camp i hem hagut d’igualar-ho amb l’extrem allunyat que havia de tancar. Pedri ha treballat molt bé, també Busquets. A vegades calia que un central parés Isco i, tot i així, hem sortit diversos cops des del darrere. Hem hagut de treballar molt físicament i podem estar mols satisfets”, va sentenciar el tècnic del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)