Barça

El Barça vol els 40 milions per Griezmann ja

En el club blaugrana consideren “irrellevant” que Antoine Griezmann jugui o no de titular i asseguren que la condició del percentatge de minuts afectava l’any que estava cedit, que va ser la temporada passada

Per l’entitat culer, el francès ja és a tots els efectes jugador de l’Atlético

Gir de 180 graus al cas d’Antoine Griezmann. I és que Barça i Atlético ho veuen de manera radicalment oposada. D’una banda, el club colchonero considera que el francès continua cedit, per segon curs consecutiu, i que perquè hagi de fer efectiva l’opció de compra de 40 milions, haurà de jugar almenys 45 minuts en el 50% dels partits en què estigui disponible (en què no estigui ni lesionat ni sancionat). Així ho entenen en el club madrileny, que defensen que en el contracte va quedar estipulat que al final de les dues campanyes a préstec, el 30 de juny del 2023, pagarien de manera obligatòria aquests diners si es complia l’esmentada condició. L’Atlético no es veu en cor d’afrontar l’operació que li suposaria haver de fitxar Griezmann, que a més dels 40 milions s’hi ha d’afegir el seu astronòmic sou, i és per això, no ha jugat ni un partit de titular aquesta temporada: contra el Getafe va entrar en el minut 62; contra el Vila-real també en el 62; contra el València en el 64; contra la Real Sociedad en el 63; i contra el Porto en el 61. No és casualitat. “Ja em coneixen de fa molts anys, jo soc home de club”, va respondre recentment Diego Pablo Simeone qüestionat sobre les recurrents suplències del dorsal 8 roig-i-blanc. El president, Enrique Cerezo, es va rentar les mans sobre el tema. “Només puc dir que és un magnífic jugador i és amb nosaltres. Mai no em fico en temes d’alineacions ni en aquest tipus de temes”, va manifestar el dirigent.

Tot plegat està aixecant polseguera i ha generat un conflicte amb el Barça que no enten res del què està passant. I és que en el club blaugrana consideren “irrellevant” que Griezmann jugui els minuts que jugui perquè entenen que la condició del percentatge de minuts afectava a l’any passat, que és l’any que estava cedit. Segons l’entitat culer l’acord amb l’Atlético que va portar al francès de nou cap a Madrid l’estiu passat, després que l’any 2019 costés als blaugrana 135 milions d’euros, era d’una campanya de cessió. Una temporada cedit i una pròrroga possible per ampliar un any més que es podia donar o no en funció que complís o no uns paràmetres. D’acord amb l’entitat culer, aquesta condició pel segon any, s’executava si en el primer jugava més del 50% dels minuts en partits que estigués disponible, condició que Griezmann va complir de sobres perquè la campanya passada va participar almenys 45 minuts en el 81% dels partits en què va estar per jugar. És per això que l’entitat presidida per Joan Laporta considera a Griezmann jugador a tots els efectes de l’Atlético i assegura que li va reclamar al club colchonero el pagament dels 40 milions d’euros.

Està clar doncs que en el club madrileny ho veuen diferent, tal i com estan actuant i en el Barça tenen previst prendre mesures. En aquest sentit, els serveis jurídics de l’entitat catalana estan preparant una demanda perquè s’executi el pagament dels esmentats 40 milions, davant la negativa de l’Atlético en la interpretació de que el temps de jugar més del 50% corresponia només al primer any de cessió. La confrontació és clara; el Barça vol els 40 milions de la clàusula ja, l’Atlético es remet al què passi amb els minuts del jugador en els dos anys de cessió.

ELS PROTAGONISTES

Les suplències de Griezmann? Ja em coneixen de fa molts anys, jo soc home de club
Diego Pablo Simeone
TÈCNIC DE L’ATLÉTICO

L’ATLÉTICO

Griezmann és magnífic. Mai no em fico en temes d’alineacions, ni en aquest
Enrique Cerezo
PRESIDENT DE L’ATLÉTICO

GRIEZMANN

Creu que si no juga el 50% dels minuts no haurà de pagar els 40 milions

DEMANDA

El futbolista francès està jugant tots els partits a partir del minut 60
El Barça està preparant una demanda exigint el cobrament dels 40 milions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)