Barça

El Barça s’enfila fins als 656 milions de límit salarial

LaLiga ha fet oficials aquest migdia els límits salarials dels equips de primera i segona divisió A. Tal i com era d’esperar, la gran notícia és el canvi absolut que ha viscut el Barça des del passat mercat d’hivern, quan va tenir un límit salarial negatiu de 144 milions d’euros, cosa que no s’havia vist mai abans. Ara, després de les ventes de patrimoni que ha fet el club aquest estiu en els drets televisius i amb Barça Studios, el conjunt blaugrana ha enfilat el seu límit salarial fins als més de 656 milions d’euros. Amb aquesta xifra el Barça recupera la segona posició de la llista dels límits salarials, només per darrere del Madrid, que supera els 683 milions de límit salarial. El tercer en la llista, però molt lluny del Barça i el Madrid, és l’Atlético, amb un límit salarial de 341 milions d’euros.

Tampoc ha estat cap sorpresa comprovar que el Girona és un dels clubs amb el menor límit salarial de la lliga, establert en 42,724 milions d’euros, superant només, i per molt poc, l’Elx, que té un límit salarial de 42,672 milions d’euros. Pel que fa a l’Espanyol, el conjunt blanc-i-blau veu incrementat el seu límit salarial de la temporada passada fins als 72,737 milions d’euros gràcies a les ventes de jugadors i a l’acord global amb CVC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)