Barça

Xavi: “Alba? He estat clar amb ell, no busqueu polèmica”

Xavi Hernández. Entrenador del FC Barcelona

Alejandro Balde ha estat titular en tres dels quatre partits de lliga jugats fins ara. Jordi Alba només ho va ser el dia del Rayo i en Champions contra el Viktoria. Menys minuts dels que Alba hauria volgut. Les seves últimes declaracions deixant palès el seu malestar sí que el van fer ser protagonista ahir en la sala de premsa. Fins a quatre cops van preguntar a Xavi per la situació d’Alba. Xavi, diplomàtic i conciliador: “Puc entendre’l. L’altre dia va fer un gran partit. El més important és que la seva actitud no ha canviat, és un dels capitans i està rendint. Si no hagués jugat cap minut entendria més les seves paraules, però està jugant.” “Intento ser molt clar amb els jugadors i amb ell encara més per la relació que ens uneix. Intento anar sempre de cara i hem parlat moltes vegades. Sap que hi haurà competència. No descobreixo res, és el món del futbol, jugarà qui estigui millor, és una obvietat molt gran.” “Jo he estat molt clar amb Alba. No busqueu polèmica. No busqueu res, demà [avui pel lector] hi ha el Cadis només.”

Comprensiu i clar amb el cas Alba i pilotes fora amb el cas Griezmann. El Barça denunciarà l’Atlético. Ell es manté al marge: “Griezmann no és jugador meu. És un tema de clubs. Per molt portaveu que sigui del vestidor, puc dir que el cas Griezmann no l’hem tractat en cap conversa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)