Barça

“Serà una lluita per la pilota”

Xavi Hernández i Ronald Araujo. Entrenador i defensa del Barça

Xavi Hernández va estar més caut que mai ahir a sala de premsa de l’Allianz Arena. “L’any passat vam passar-ho molt malament i n’hem de ser conscients”, va explicar l’entrenador, que té ben present el partit que fa nou mesos els va deixar fora de la Champions League amb un 3-0 contundent al mateix escenari d’avui. “Des d’aquell dia, hem canviat moltes coses però sobretot la mentalitat i la personalitat; els vaig dir que això és el Barça i que aquí s’ha de córrer”, va indicar el de Terrassa, que no creu que del matx d’avui se n’hagin de treure conclusions. “No canvia res; passi el que passi no se’n pot fer una sentència, això continuarà”, va expressar el tècnic, que preveu un duel “intens” i “igualat”. “Els dos equips volem tenir la pilota, pressionem alt, patim sense pilota, deixem espai a l’esquena de la defensa... serà una lluita per tenir la pilota. Nosaltres intentarem dominar el partit i acaparar la possessió”, va indicar Xavi, que està convençut que per ritme ni intensitat no seran superats. “Ens entrenem molt bé, al 100%, i això és innegociable. Hem de competir, guanyar duels, anar-hi, mostrar ganes... l’actitud no pot faltar”, va assegurar el preparador, a qui li van preguntar, és clar, pel protagonista de la prèvia, Robert Lewandowski: “L’he vist bé. Està tranquil, ell és un líder natural. Segur que el partit és especial per ell i està motivat.” També van preguntar sobre el 9 a Ronald Araujo, el jugador blaugrana que va comparèixer ahir abans de Xavi. “El vam patir nosaltres en contra i ara estem contents de tenir-lo amb nosaltres”, va reconèixer. “És un jugador tremend, té molta qualitat i ens està ajudant a créixer com a equip”, hi va afegir el central, amb ganes d’enfrontar-se al Bayern. “És un gran rival. Estem treballant bé i aquests partits son per demostrar el nostre futbol i que també som un gran equip”, va concloure.

Nagelsmann, en alerta

El tècnic del Bayern va afirmar: “Les impressions dels últims tres partits contra el Barcelona podem esborrar-les del disc dur.” “Tenen un nou esperit, passen un gran moment i Xavi està fent una gran feina”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)