Barça

Jordi Cruyff: “Griezmann és jugador de l’Atlético”

El secretari tècnic del Barça, Jordi Cruyff, ha parlat aquesta tarda en la inauguració d’una Cruyff Court a Montornès del Vallès. Les seves declaracions més destacades:

Pas al davant a Munic tot i la derrota

“Va ser un partit exigent. Era una mica per saber on érem, tot i que era al setembre, al principi de tot. L’equip va donar la talla i va donar la cara. Estem en el bon camí”.

La mentalitat

“No ho crec. Son moments puntuals. Crec que l’equip està demostrant caràcter, mentalitat, ganes de guanyar. L’afició està il·lusionada”.

Resultats

“En el Barça sempre s’exigent resultats. Crec que l’equip està bé. Ha competit bé. Al setembre no s’han de treure conclusions. És un projecte que requereix temps, però repeteixo: crec en la plantilla, Xavi n’està content i soc optimista”.

El rol dels veterans

“Jo en la meva carrera, no he arribat al què han fet ells, però saps que en una plantilla sou 25 jugadors i el mister és qui decideix. Això és competir i el mister decideix l’alineació i nosaltres ho respectem i els jugadors segur que també.”

Lewandowski

“Crec que reaccionarà igual que es perd un partit sempre. Només falla el que està dins de l’àrea. Des de fora tots fiquem gols. És part de l’ofici de futbolista; hi ha dies que en fiques 4 i un altre que cap. És un jugador amb experiència i unes estadístiques impressionants”.

Renovació Gavi

“És important. Sempre hem tingut confiança en aquesta renovació. El somni del jugador sempre ha estat seguir al Barça. Per al club és una senyal molt bona. En tot moment, en la planificació, sempre vam pensar que seguiria amb nosaltres”.

L’afer Griezmann

“És jugador de l’Atlético i en aquests moments és la seva història. Ell juga allà i l’entrenador decideix quan ha de jugar i ja està. És curiós que sempre entri al minut 63, però l’entrenador és qui decideix, té exigències de resultats i la decisió és d’ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)