Barça

Xavi: “Gavi és un cor amb potes; havia de renovar”

Xavi Hernández. Entrenador del FC Barcelona

Gavi va oficialitzar dijous la seva renovació amb el Barça fins al 2026. Un moviment estratègic. Com va dir el president, Joan Laporta, amb la renovació de Gavi “el club firma present i futur”. Notícia important. També per a Xavi, que el considera una peça importantíssima en els seus plans de joc: “La seva renovació és la notícia més important de la setmana. Estic molt content per ell. Gavi és un cor amb potes. Des que som aquí ha madurat moltíssim com a futbolista.” “No he patit per la seva renovació perquè he seguit de prop les converses. Sabia que la seva prioritat era continuar al Barça. També he tingut converses amb Iván de la Peña. A Gavi l’hem de cuidar perquè sigui feliç aquí”, explicava el de Terrassa en la prèvia del Barça-Elx. Sobre el partit i el rival d’avui, la veritat, poca cosa. Els noms de Gavi i Ansu Fati van monopolitzar la roda de premsa. En el cas del dorsal 10, Xavi demana cautela i paciència perquè ve d’una lesió important i diu que ell com a entrenador ha de gestionar bé els seus minuts per evitar riscos de lesions.

L’altre nom propi de la compareixença de Xavi va ser el de Pablo Torre. L’exjugador del Racing ha entrat en la llista contra l’Elx i en els 15 dies vinents es decidirà el seu futur: “Ens hem proposat parlar amb ell ara durant l’aturada i després decidirem definitivament si baixa al B o no.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)