Barça

La Junta del Barça aprova el pressupost i fixa data per a l’assemblea

La Junta Directiva del Barça s’ha reunit aquest dilluns en sessió ordinària a la Barça Store de Canaletes i ha tancat una sèrie d’acords. Per començar, ha aprovat el pressupost per a la temporada 2022/23 que inclou un pressupost d’ingressos d’explotació de 1.255 milions d’euros, amb una previsió de benefici de 274 milions d’euros. Acabada la temporada anterior, la Junta blaugrana va donar per tancat l’exercici 2021/22 amb una facturació de 1.017 milions d’euros i un benefici de 98 milions d’euros.

A més, ja hi ha data per a l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris: serà el pròxim 9 d’octubre i se celebrarà de forma telemàtica. Hi ha 4.451 socis citats.

Un altre dels punts del dia era el de les obres de l’Espai Barça, que van començar el passat 1 de setembre amb uns treballs previs i la retirada del videomarcador del Gol Sud. S’ha donat per finalitzat el desenvolupament del Projecte Bàsic Avançat de reforma de l’Spotify Camp Nou, a càrrec de l’empresa japonesa Nikken Sekkei, junt amb IDOM i b720 Fermín Vázquez Arquitectos, que van acabar el seu contracte el 15 d’agost passat. Un cop completat el Projecte Bàsic Avançat, ja s’ha iniciat el procés de licitació de la construcció del nou Spotify Camp Nou. Així mateix, s’ha completat el procés de licitació corresponent a la direcció de l’obra. En la reunió d’avui, la Junta Directiva ha aprovat que aquesta tasca recaigui a la UTE formada per les empreses catalanes Enginyeria i Arquitectura Torrella i Ingenieros JG.  Aquesta UTE dirigirà la fase de construcció del nou estadi assumint el disseny d’IDOM i b720.

Finalment, en la reunió s’ha informat d’una acció que ja està en marxa al Club, amb el propòsit de reduir al màxim el consum de plàstic d’un sol ús. D’aquesta manera, ja està en marxa la campanya de conscienciació entre els treballadors i treballadores i la Junta Directiva per a la disminució de l’ús del plàstic d’un sol ús. Per cercar aquest èxit, s’han repartit ampolles tèrmiques, s’han canviat totes les fonts d’aigua i s’han eliminat tots els gots de plàstic i s’han disminuït les ampolles d’aquest material.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)