Barça

Crnogorcevic, Bronze, Walsh i Emma: dia de firmes pendents

Formalitat. Ana Crnogorcevic, Lucy Bronze, Keira Walsh i Emma Ramírez escenifiquen amb Laporta la signatura dels nous contractes

Dia de firmes al despatx de Joan Laporta. Lucy Bronze (2024) i Keira Walsh (2025), dos dels fitxatges fets aquest estiu pel Barça femení, van escenificar ahir al despatx del president la signatura del seu nou contracte. Tota la documentació ja estava al dia des de feia dies –totes dues ja han debutat en partit oficial–, però faltava la fotografia oficial al costat de Laporta. També hi va haver fotografia amb Ana Crnogorcevic i Emma Ramírez, renovades fins al 2024. “Fa una mica més de temps que sóc aquí que Keira i tot és increïble. Avui he pogut conèixer el president. Està sent tot una gran experiència, estic gaudint molt amb l’equip. Encara m’estic adaptant i tinc moltes ganes de continuar millorant”, va dir Bronze.

Aitana, de nou a la infermeria

Aitana Bonmatí torna a estar de baixa per lesió. La de Sant Pere de Ribes té molèsties al quàdriceps de la cuixa dreta i es perdrà el partit de lliga d’aquesta jornada contra el Vila-real a fora de casa. Aquesta lesió no té res a veure amb la lesió patida el mes d’agost, al soli de la cama esquerra. Aitana encara no ha debutat perquè en l’anterior partit contra el Granadilla ja tenia l’alta mèdica però arrossegava un partit de sanció de la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)