Barça

Les exigències de Messi per renovar el 2020, segons ‘El Mundo’

El diari El Mundo relata les exigències de Leo Messi per renovar el seu contracte el 2020, amb Josep Maria Bartomeu a la presidència. Segons el diari, l’argentí exigia un bonus de 10 milions d’euros només per firmar. També demanava una llotja privada al Camp Nou per a la seva família i la de Luis Suárez, un vol anual en avió privat per a tota la família a Argentina i recuperar amb interessos les retallades per la pandèmia. També assegura el diari que una de les condicions que volia fixar l’entorn de l’argentí era poder deixar el Barça quan volgués amb una clàusula simbòlica de 10.000 euros. Bartomeu acceptava diverses de les condicions, fins que les negociacions es van trencar i el capítol va acabar amb Messi enviant un burofax demanant marxar.

Messi tenia un contracte de 74,9 milions d’euros l’any i va fer aquestes peticions per renovar-lo, segons assegura El Mundo a partir d’una cadena de correus electrònics entre el seu pare i representant, Jorge Messi, i la cúpula executiva del club. El diari també preveu revelar documentació relativa a Gerard Piqué i Neymar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)