Barça

El Bayern, el rival més exigent per a la fase de grups

El Barça, finalista el 2022 i campió el 2021, ja coneix el nom dels tres rivals que es trobarà en la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League. En el sorteig que s’ha celebrat aquest migdia a Nyon, a la seu de la UEFA, a les blaugranes li ha tocat un grup assequible per passar als quarts de final. Els seus rivals són el Bayern, el Ronsegärd i el Benfica. El Bayern serà l’equip que li posarà les coses més complicades a les de Jonatan Giráldez. En canvi, el Ronsegärd suec i el Benfica són, a priori, els rivals més assequibles.

Per la seva banda, al Madrid li ha tocat el grup de la mort, amb dos grans equips com el Chelsea i el PSG, a més de la ventafocs del grup, el Vllaznia. L’Olympique de Lió, el campió de l’edició passada, ha quedat emparellat amb l’Arsenal, la Juventus i el Zürich Frauen. Per últim, el Wolfsburg està al grup B amb l’Slavia Praha, el St. Pölten Frauen i la Roma.

La fase de grups arrencarà el 19-20 d’octubre i finalitzarà el 21-22 de desembre. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final, que se celebraran les dues últimes setmanes de març. A finals d’abril es disputaran les semifinals, que donaran accés a la final d’Eindhoven del 3 o 4 de juny.

Grup A:

Chelsea, PSG, Real Madrid, Vllaznia

Grup B:

Wolfsburg, Slavia Praha, St. Pölten Frauen, Roma

Grup C:

Olympique de Lió, Arsenal, Juventus, Zürich Frauen

Grup D:

Barça, Bayern, Rosengard, Benfica

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)