Barça

L’1x1 del Barça-Celta

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
complidor
L’alemany no va tenir feina en el primer temps, però sí en el segon. Va treure un peu salvador a rematada d’Aspas. Va errar alguna passada en el servei de pilota. Un xoc amb Balde el va deixar adolorit i va fer saltar les alarmes.
BALDE (77’)
tímid
Com a Mallorca, es va situar al costat dret. En atac es va notar que no era la seva banda habitual, ja que no s’atrevia a buscar la centrada a cama canviada i no va participar tant. En defensa va estar correcte.
PIQUÉ (90’)
ressorgit
El central blaugrana va demostrar que està preparat per afrontar partits decisius com els d’aquesta setmana. Va ser el Piqué dels bons temps, providencial i segur en cada acció defensiva. El Barça el necessita.
MARCOS ALONSO (90’)
salvador
Es va estrenar com a central, fent parella amb Gerard Piqué. Va complir, mostrant-se segur en l’anticipació i en la retallada. Va evitar l’empat del Celta en una rematada d’Óscar que anava directa a porteria. No va patir en el servei de pilota.
JORDI ALBA (85’)
xiulat
Va començar participatiu amb incursions per la banda i una rematada que va fregar el lateral de la xarxa. Seva va ser la passada a l’espai per a Gavi que va acabar en el gol. En la segona part, com l’equip, va estar erràtic. Va acabar xiulat.
BUSQUETS (90’)
brúixola
Va aparèixer molt més en la primera part, quan l’equip va tenir més ritme i mobilitat. El joc lent del segon temps, amb un Barça molt espès, va provocar que fos més difícil combinar amb els companys.
GAVI (90’)
guerrer
Xavi reclamava més presència i arribada dels interiors i tant Gavi com Pedri en van tenir. Va fer la centrada que va acabar en el gol. Intens i agressiu, es va multiplicar en defensa quan el Celta més atacava en la segona meitat.
PEDRI (63’)
GOLEJADOR
El canari està en un bon moment. Va despertar els crits d’admiració del Camp Nou amb alguna acció individual plena de talent. A diferència del duel a Milà, aquest cop sí que va poder celebrar el gol que va acabar donant els tres punts.
RAPHINHA (63’)
decreixent
Va ser el gran sacrificat del canvi de sistema a Milà, però va tornar a la banda. Va començar actiu i va estar a punt de marcar amb un xut llunyà. Imprecís en algunes passades, va reclamar un penal que el va treure del partit.
LEWANDOWSKI (90’)
aïllat
Va costar molt trobar-lo prop de l’àrea, tant perquè estava vigilat com perquè l’equip no va estar gens fi en atac, sobretot en el segon temps. El polonès s’oferia i havia de venir a rebre allunyat de la porteria.
FERRAN (63’)
negat
El valencià, defensat per Xavi, va tornar a tenir una oportunitat i va ser titular per primer cop des del 10 de setembre. Voluntariós, però sense èxit. Ni els desbordaments, ni les retallades ni les passades li van sortir.
DE JONG (27’)
retorn
El neerlandès va reaparèixer després de perdre’s dos partits per lesió. Xavi volia pilota, però el Celta la tenia més.
DEMBÉLÉ (27’)
espès
Xavi volia desequilibri, però el francès es trobava amb situacions de dos contra un. Quan va poder encarar-se al rival, no va estar encertat.
ANSU (27’)
pla
Amb un Barça desubicat, tampoc va poder aportar res destacat en atac malgrat posar-hi ganes.
roberto (13’)
ajudant
Va tenir més feina en defensa que en atac contra un Celta que va vorejar l’empat en els instants finals.
eric (5’)
atent
Va sortir a reforçar la defensa en vista dels atacs constants del Celta. Va complir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)