Barça

“No hi ha marge d’error”

Xavi Hernández i Pedri FC Barcelona

El tècnic del Barça continua sent optimista tot i la dinàmica negativa que l’equip blaugrana arrossega en la Champions. A la roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra l’Inter, Xavi va assegurar que veu el partit d’avui “com una oportunitat”. “Hi ha pressió i estem en una situació incòmoda però afrontem el matx de la millor manera possible, ja que és sent valents i tenint personalitat que farem que els tres punts es quedin a casa”, va declarar el terrassenc.

El caràcter implica “tenir més possessió de la pilota, anar a l’atac i dominar més els espais per dins”, un estil “innegociable” per a Xavi, que ha de servir per evitar un resultat negatiu, ja que “seria una gran decepció”. Pel tècnic del Barça, el duel d’aquest vespre “és una final i no tenim marge d’error” perquè “vam fallar a Munic, a Milà i ara tenim urgències en aquesta competició”. Xavi va aprofitar per fer una crida a l’afició: “El Camp Nou ha de ser una caldera des del primer minut.”

El migcampista Pedri també va comparèixer davant els mitjans de comunicació per deixar clar un missatge: “Tenim molta confiança en nosaltres mateixos i ho aconseguirem”, en referència, es clar, a la victòria i la classificació per a vuitens. Les baixes blaugrana no són un inconvenient, ja que “tenim una plantilla llarga i cal que estiguem tranquils perquè tenim qualitat per fer-ho”. Els tres punts serien possibles “movent la pilota d’un costat a l’altre perquè així la defensa es desajusta, tenint en compte que l’Inter és un equip que es tanca al darrere”.

L’Inter, animat

L’entrenador del conjunt italià, Simone Inzaghi, no està d’acord amb l’afirmació de Pedri, ja que pensa que “l’Inter no és un equip defensiu” i que la intenció avui és “mostrar agressivitat perquè sabem que l’adversari té una gran qualitat”. L’argentí Lautaro també va parlar i va recordar que l’última vegada que va visitar el Camp Nou va marcar un gol, tot i que ara no encadena una ratxa golejadora. Independentment de la seva punteria, diu: “Avui no firmo un empat, sinó una victòria nostra.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)