Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Hem de madurar a còpia de castanyes”

Ni la imatge mostrada ni el resultat recollit eren els esperats per Xavi Hernández ahir en la visita al Santiago Bernabéu de l’equip que dirigeix. “Estic decebut i trist”, va dir. “No hem estat al nostre nivell de joc contra un equip grandiós i amb les idees clares. Em preocupa que no aprofitem els nostres moments i no ataquem bé. Hem de fer més coses i ser molt autocrítics”, va seguir el preparador, que va explicar com va veure ell el matx: “En la primera part, no hem estat malament, crec que hem tingut el Madrid al seu camp. Hem tingut les nostres ocasions sense fer un gran partit. Ens ha faltat contundència”, va expressar. “Són errors nostres puntuals en moments en què no controlem el partit i no fem el que s’ha de fer. En el primer gol, hem de fer falta. En el segon, falta comunicació. Els errors els paguem molt cars”, va assegurar. “Al final hem tingut fe i amor propi, però no és suficient. El Madrid ha aprofitat els seus moments i nosaltres, no”, va continuar. “No ens han guanyat en intensitat, sinó en maduresa del joc i en capacitat de competir. Tinc la sensació que hem competit pitjor que ells i per això ens han guanyat”, va completar.

L’entrenador és conscient que l’equip està en un sotrac i que encara està per fer. “Hem de madurar a còpia de castanyes. Ens en vam emportar contra el Bayern, a Milà i dimecres passat”, va asseverar. “Hem de canviar la dinàmica. La temporada és molt llarga i tens moments baixos, i ara és un mal moment. Hem de ser forts, continuar creient-hi i treballant. No conec una altra manera d’arribar a l’èxit. Demà ens hem de recuperar i pensar en dijous”, va manifestar.

ELS GOLS

“Són errors nostres puntuals en moments en què no controlem el partit”

TENDÈNCIA

“Hem de canviar la dinàmica. La temporada és molt llarga i tens moments baixos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)