Barça

El protagonista

Frenkie de Jong

Versió afinada de Frenkie

Minut 70 al Camp Nou. Marxa Frenkie de Jong del terreny de joc i entra Sergio Busquets. Aplaudiments generalitzats per al neerlandès i xiulets tímids per al capità. Imatge poderosa. L’escena il·lustra bé dues coses: el bon partit de Frenkie contra el Vila-real i el desamor actual i cada vegada més pronunciat dels culers envers un il·lustre com Sergio. Ell i Gerard Piqué, els dos grans assenyalats pel públic després d’una setmana complicada, amb el KO del Bernabéu i l’empat condemnatori contra l’Inter. Dies difícils per als capitans. El Camp Nou és sobirà, però és una llàstima viure escenes com les d’ahir contra l’equip d’Unai Emery perquè han estat dos futbolistes molt transcendents en la història d’aquest club. El futbol no té memòria. Mana el present i el present de Buquets i Piqué és delicat.

Sergio va sortir retratat en la fotografia del segon gol de l’Inter i tampoc va estar bé al Bernabéu. Xavi li va donar descans contra el Vila-real i el seu substitut va oferir una versió boníssima. Segurament va ser dels millors partits de De Jong aquesta temporada. Ràpid mentalment, combinant sempre al primer toc i fent-se un tip de recuperar pilotes. En la primera mitja hora de partit ja n’havia recuperat vuit. Gran partit de Frenkie com a pivot. La d’ahir va ser la seva cinquena titularitat en la lliga aquest curs, la segona després de l’aturada per seleccions. La lesió patida amb els Països Baixos ja està absolutament superada, però contra el Vila-real va ser ell qui va demanar el canvi després de notar unes molèsties. Res aparentment greu. Xavi encreua els dits perquè aquest Frenkie convenç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)