Barça

Torna Valverde

Retrobament. El tècnic, que va guanyar dues lligues, una copa i una supercopa a la banqueta blaugrana, dirigeix ara l’Athletic

El temps ha donat valor a la feina d’Ernesto Valverde a la banqueta del Barça. Des de l’adeu del tècnic, ara farà dos anys, el club només ha aconseguit un títol, la copa (20/21). Ell, en les dues temporades i mitja que va dirigir el conjunt culer, en va aixecar quatre: dues lligues, una copa i una supercopa. “Tinc bona sensació i bon record del temps que hi vaig estar. És clar que sempre hi ha dificultats, però en línies generals crec que va anar bé”, va manifestar ahir l’entrenador, que aquesta nit torna al Camp Nou on s’espera que, tot i el final que va tenir, sigui rebut afectuosament.

I és que el pas del Txingurri per l’entitat, que va ser de dos anys i mig (17/18, 18/19 i 19/20) va estar marcat, sobretot, per les decepcions europees. Al pas ferm que va tenir l’equip sota la seva direcció en la lliga, guanyant les dues que va disputar i amb el conjunt primer classificat just abans de ser destituït el gener del 2020, el va acompanyar també l’eliminació a quarts de final de la Champions a Roma (3-0), on el Barça va malbaratar un 4-1 de l’anada, i la de semifinals, el curs següent a Liverpool (4-0), on tenia un avantatge de 3-0 de l’anada. El joc de l’equip, sovint pragmàtic, també va ser motiu de crítica de l’entorn blaugrana. “L’entorn no ho sé, però nosaltres valorem molt el Valverde entrenador, tant al Barça com en general. És espectacular”, va assegurar Xavi. “És un exemple. És una persona extraordinària i va fer una feina excel·lent aquí”, va indicar el preparador del Barça. “Els meus ànims són de guanyar. No tinc ànim de revenja, volem els tres punts tot i saber que és molt difícil”, va dir Valverde. “És un lloc on he estat, on coneixes gent, gent que em va ajudar. Els saludaré i, després, a intentar guanyar, com sempre”, va insistir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)