Barça

El protagonista

Ousmane Dembelé

Remolí d’inspiració

Fa pocs anys que la comunitat científica va aconseguir esbrinar el mecanisme de vol que fan servir els mosquits: mouen les ales en forma de 8, a una velocitat d’entre 300 i 1.000 hertzs, i generen així un remolí que els permet enlairar-se. És exactament així com Dembélé va passar ahir al vespre pel Camp Nou, com un cicló huracanat de màxima freqüència. La suplència contra el Vila-real sembla que no li va provar gens bé, tot i que Xavi ja havia avisat que donaria descans a alguns jugadors per cúmul de fatiga. El francès no volia perdre el fil que manté aquesta temporada, en què ha estat titular en la gran majoria de partits, i això li va provocar tanta ira que contra l’Athletic va sortir arrasant tot el que li passava pel davant. De fet, no era la primera vegada que reaccionava d’aquesta manera, ja que contra el Celta tampoc va formar part de l’alineació i, en l’enfrontament següent, contra l’Inter, també va inaugurar el marcador.

Ahir el Camp Nou va celebrar el primer gol de la nit gràcies a un cop de cap del 7 blaugrana en el minut 12, el primer que l’equip marcava de cap en tot aquest curs. Dembélé encadenava sis jornades de lliga sense veure porteria, des de Cadis, i es va desfogar en la celebració. En aquesta jugada, el francès es va intercanviar els papers amb Lewandowski, que li va fer l’última passada, però després va recuperar el vestit d’assistent. Dembélé va fer ni més ni menys que les tres assistències dels altres tres gols, una actuació única i per treure’s el barret. L’extrem acumula aquest curs quatre gols i set assistències. El Camp Nou li va dedicar una gran ovació quan va marxar substituït en el minut 77 per Pablo Torre, que debutava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)