Barça

“La intensitat ha estat la clau del partit”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça va poder celebrar la segona victòria per golejada de la setmana en un partit contra l’Athletic que esperava “de molta intensitat, de molt ritme i de molta circulació de pilota”. Per això, Xavi va apostar per “buscar solucions per dins posant un jugador més al mig”, un esquema que ha resultat en la trobada “de superioritat per dins, atacant bé els espais”. “L’equip ha entès que es tractava de guanyar duels, segones pilotes, i hem estat molt bé, sobretot en la primera part”, va opinar el terrassenc.

Sobre el sistema emprat, l’entrenador blaugrana va explicar que pretenia “estirar Balde una mica com a extrem i que Ousmane jugués ben obert a la dreta”. “Hem trobat la superioritat amb Frenkie, Busquets, Gavi i Kessie, i Pedri ha estat molt bé entre línies. Tot i així, l’Athletic ens ha robat pilotes, però hem igualtat la intensitat i aquesta ha estat la clau del partit.”, va dir. Xavi també va lloar la nit estel·lar de Dembélé valorant que havia estat “especialment bé, marcant les diferències”, i es va mostrar satisfet amb el rendiment de Ferran Torres: “Els d’amunt estan realment molt bé i treballen per al grup, que és el més important. La competència sempre és un avantatge i és sempre benvinguda.”

LESIONS

“Gavi sembla que només té un cop a l’adductor. Sergi Roberto sembla més important”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)