Barça

Roberto, no; Gavi, sí

Bayern. Una luxació a l’espatlla tindrà el lateral lesionat com a mínim un mes. El migcampista, amb un cop, disponible

En espera que abans (18.45 h) l’Inter ensopegui –perdi o empati– contra el Viktoria Plzen al Giuseppe Meazza, el Barça rep demà (21 h) el Bayern a l’Spotify Camp Nou. El partit podria ser del tot intranscendent per als blaugrana segons el que hagi passat a Milà, ja que un triomf neroazzurro deixaria els blaugrana amb els dos peus a l’Europa League, però igualment, òbviament s’haurà de jugar. I en el duel, passi el que passi, no hi serà segur Sergi Roberto.

El lateral dret de Reus es va fer una luxació a l’espatlla esquerra en els últims instants del partit de diumenge contra l’Athletic (4-0) i després de les proves que se li van fer ahir els serveis mèdics culers estimen que haurà d’estar, com a mínim, un mes de baixa. El tercer capità de l’equip, doncs, que havia guanyat pes darrerament i que, de fet, diumenge fins que va lesionar-se en el minut 85 havia protagonitzat una notable actuació amb gol inclòs, no tornarà fins després del mundial.

Sí que hi podrà ser demà contra el Bayern, Gavi. El migcampista andalús tampoc va poder acabar l’enfrontament contra el conjunt biscaí i va haver de ser substituït en el minut 34 per un fort cop a l’adductor, però tot plegat quedarà en un ensurt i estarà disponible per a Xavi.

D’altra banda, no s’espera que Memphis Depay i Andreas Christensen, que estan en la recta final de la recuperació de les seves respectives lesions, arribin a l’enfrontament.

UNA ALTRA BAIXA

Sergi Roberto s’uneix a Christensen, Memphis i Araujo a la infermeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)